Sajrajt Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Zdravím, po výměně ruplé hlavy mě zlobí \"cukání\" při přidání plynu. Nejčastěji po přidání plynu auto cukne - ztratí na okamžik výkon - i na otáčkoměru ručička občas trošku propadne. Jako by tam nešlo dost nafty. Spotřeba se mně zvedla z 7,1 na 7,5. Občas to teplé nejde nastartovat. Myslel jsem, že zlobí čidlo otáček klikového hřídele, nebo naftové čerpadlo nebo je špatný vstřik? Na diagnostice vypadly tyto závady: - funkce snímače otáček motoru - ztráta zdvihu jehly - funkce koherence signálu zdvihu jehly [upravil dne 20/4/11 17:42 Sajrajt] [upravil dne 10/5/11 14:12 Sajrajt] Citovat
comm Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 No vymenit ale este pred tym by som skontroloval ci nie je poskodena kabelaz a potom by som menil prvy vstrekovac a snimac otacok motora. Citovat
Sajrajt Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 kabel od referenčního vstřiku byl poškozen - překroucenej, odizolovanej a asi se to občas zkratlo. Po opravě kabelu auto necuká a spotřeba klesla z 7.5 na 6.7. Ovšem počítač neustále po každém nastartování detekuje trvalou závadu: Ztráta zdvihu jehly. Motor se tváří normálně, ale tato závada je tam pořád... Co s tím dál? Díky Citovat
comm Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 asi je poskodeny snimac priamo vo vstrekovaci ale to je malapravdepodobnost. Skusit niekde zohnat druhy, alebo moze byt aj vydny cstrekovac konkretne triska! Citovat
Sajrajt Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 ok díky, pokusím se sehnat a dám vědět. Citovat
Sajrajt Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Problém byl v čidle zdvihu jehly v referenčním vstřiku. Sehnal jsem starší vstřik za tisícovku a vše funguje perfektně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.