Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem, jak prosim vypustim vodu z palivoveho filtru? jsem hrdym majitelem pouze druhy den, takze vubec netusim kde co je. Mam 607 2,2HDi rocnik 2002.

Pokud by to slo vysvetolit jak pro blbecka (nejlepe s obrazkama) bylo by to super.

Diky :roll

Odesláno

vítej v klubu:)

odkalovací šroubek je zespoda filtru--č.6

jinak, když jsi nový majitel, aspon vyměn oleje v motoru a převod., všechny filtry a je dobré vyměnit sadu rozvodů (pokud nebyla už měněná)

paliv. filtr 2.2HDi.pdf

[upravil dne 19/4/11 19:25 ozzy56]

Odesláno

Diky, urcite budu vse menit, ale musim dojet domu coz je asi 400km. Takze zatim chci alespon upustit tu vodu. Kde je filtr nemam paru, to auto jsem koupil aniz bych o modelu 607 neco vedel. Nevim co mne to napadlo, ale tak krasne na mne koukalo a ja neodolal. Puvodne jsem chtel neco uplne jineho jineho... :-)

Odesláno
Diky, urcite budu vse menit, ale musim dojet domu coz je asi 400km. Takze zatim chci alespon upustit tu vodu. Kde je filtr nemam paru, to auto jsem koupil aniz bych o modelu 607 neco vedel. Nevim co mne to napadlo, ale tak krasne na mne koukalo a ja neodolal. Puvodne jsem chtel neco uplne jineho jineho... :-)

jinak dik za to pdf :-) jeste zjisti kde se filt nachazi :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...