mj406 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Čau, auto mi nechce někdy nastartovat, bězí 1-2vteřiny pak se přidají otáčky a chcípne to. Takhle se mi to stalo asi třikrát za sebou a pak sem to nastartoval úplně v pohodě nikde nic nekouří, neklepe, ale dva dny na to sem to chtěl projet a vyjíždim z garáže a stalo se to samý, že se přidali otáčky a chcíplo to. Tedka to startuje v pohodě. Měl sem to na diagnostice a psalo to - snímač rotoru čerpadla. Čerpadlo mam lucas epic. Před třema rokama to bylo na repasi ještě od minulýho majitele. Tedka to je po rozvodech. Nějaký příspěvky sem tu pročítal ale nevim jestli by šel ten snímač vyměnit v domácích podmínkách nebo jestli se to musí dát někam kde ty čerpadla dělaj. Nebo by to mohlo být někde v těch kabelech nebo relé? Hodilo by se nějaky to el. schema, neměl byste někdo? Dyžtak můj mail janda.mich@centrum.cz Předem moc děkuji. Citovat
Benžík Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Napis Commovi, ten toho vi o epicu nejvic. Nejspis ti napise, ze tohle muze delat kabel od epicu. Citovat
comm Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Ten snimac vymenis aj doma a ked mas garaz tak mas vyhrano staci ti pajka a sikovne ruky. Behhom hodky to mas hotove. Citovat
Sajrajt Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Zdravím, než se pustíš do většího zásahu, tak zkontroluj přívod paliva! Myslím, že problém může být v přisávání vzduchu někde kolem palivového filtru. Když to necháš delší dobu stát (přes noc), tak se to zavzdušní a pak to nastartuje na sekudnu, dvě - pak začne docházet palivo a řídící jednotka \"přidá plyn\", dojte palivo a chcípne to... Tedy zkontroluj, zda nejdou za palivovým filtrem v naftě bublinky. Bývá to častý problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.