Mitja Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Kluci poradte, ktere lanko ke spojce je pro me... motor 1124 ccm, TU1M, 44 kw, k tomu odpovídající převodovka. Bovden je tažený napřímo, tzn. ne pod převodovkou. Tady jsou vsechny typy lanek... vm, ze potrebuju kratsi, ale nevim jaky je rozdil mezi tim druhym s delkou 410 mm a tim tretim s delkou 416 mm . Oznacil jsem lanko od ATE, ktere je skladem a ktere bych chtel nejradeji kupit... tak poradte, diky. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 nebude rozumnější dát VIN a zjistit origo číslo lanka a pak koupit třeba v druhovýrobě? já třeba nevím, jaký je mezi lankama rozdíl a ani mě to nezajímá , koupím díl podle origo čísla a je to i když v brzdách je takový bordel, že je lepší vymontovat požadovaný díl a jít s ním do obchodu--to je moje zkušenost s pežotama přes brzdy Citovat
godzila.01 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Lanka zjištuju podle vinka auta, jinak se to snad ani s jistotou určit nedá ... Pošli mi kdyžtak do mailu vin a já ti to zjistím ... Citovat
Mitja Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Nasel jsem si to v serviceboxu, znaceni dilu v Peugeotu je E074328 . Tak mi z toho pls povezte, ktere z tech lanek z druhovyroby to je. Diky kluci. [upravil dne 18.4.11 19:37 Mitja] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.