Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od freshe je ta stribrna fakt hezka.. ale prechod na tu perlet se mi moc nelibi.. a taky se mi nezamlouva to kridlo... jinak me pobavil ten praskly blinkr u prispevku od Jenyho.. :D

Odesláno

jeny?: jestlipak vis o co jde na prvnich dvou obrazcich, od tebe tedka...a jestli pak vis kolik to stoji a ze to jde normalne koupit a celkem \"snadno\" udelat? :)

BTW: shanis furt ten airbox? koupime ho v anglii? na foru...ted jsem tam koupil svody a to sani

[Edited on 18/4/11 16:46 Fr3sh]

Odesláno

Jeny> A to sháníš origo airbox, kterej může bejt i z GTI? Jeden se mi válí už asi rok doma, včetně K&N vložky a všech trubek :) Když ti to s tim klukem neklapne, tak se můžeme nějak dohodnout.

Odesláno

Kujone, nejradši bych origo xsi, ale to tady v čr nejspíš neklapne, takže buď, když by mi ho Fr3sh sehnal z Anglie a nebo bych tedy sháněl nějakou alternativu, jako třeba box z gti:)

Odesláno

tak jestli to ma filtr jako valec nebo jako kvadr, mi prijde celkem fuk, takze jenom v tom potrubi.. takze to sani by melo byt z GTIcka lepsi, protoze \"zpracuje\" vice vzduchu, ne? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...