Judes Odesláno 11. červen 2011 Odesláno 11. červen 2011 jiku2 však to vyskúšaj , vlož disk s MP3 súbormi do mechaniky a uvidíš či to rozpozná a prehrá alebo nie. Ani ja nemám nikde na rádiu alebo pod displejom logo MP3 a prehráva mi to. Bola by blbosť vymeniť rádio a nevyskúšať čo to vôbec prehráva a usudzovať len podľa toho čo si si o tom len prečítal. Inak vitaj v klube. Citovat
jiku2 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Judes: ale to ja uz jsem zkousel.to ja uz vim,ze to nelze. nekde jsem se ale docetl,ze to lze resit pouze prehratim softwaru, jen zalezi na typu radia. bohuzel jsem ale nikde nezjistil jak zjistim,jaky mam typ radia. mam klasicky maly display,ale i ten ma pry vice oznaceni. Na druhou stranu me potesilo,ze jsem alespon v kufru objevil menic na CD Citovat
HonzaZ Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Pokud máš malý displej, tak máš rádio RD4 a tam nejde přehrát SW. Citovat
jiku2 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 HonzaZ: ahjo,tak to je spatne.vymena by byla asi hodne draha. je tam nekde nejaky vstup pro externi zarizeni? neco,kde proste laik strci jack 3,5 a bez dalsich nutností bude prehravat z jineho zdroje?diky Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Vstup pro externí zařízení se nechá dodělat. Je to ale pouze analogový vstup. Můžeš tam připojit např. MP3 přehrávač ze sluchátkového výstupu. Citovat
jiku2 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 HonzaZ: to by mi asi bohate stacilo. Kde to zvladnou udelat,aby mi treba nepokonili software a jaka by byla tak cena? Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Já to umím udělat včetně konfigurace na dia. Citovat
jiku2 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 HonzaZ: skoda,ze to mam do Prahy cca 300km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.