claw Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Nevíte kolik tisic km vydrži motor u 405 1.8 i xu7jp(LFZ) a co odejde jako první díky Citovat
kveton Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 To se neda takhle rict, zalezi jak se o nej staras, jak s nim jezdiz a tak..... Citovat
Petano Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 tezko rict ale peugeoty jsou drzaky takze pokud s tim budes jezdit rozumne tak klidne pocitej i 300 000. Citovat
kveton Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 drzaky to jsou, ale z doslechu mam ze jen ropaci, benziny moc kvalitni nebyly (nechci sirit poplasne zpravy) Citovat
sipka Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Mám přesně tenhle motor. Zrovna jsem překročil hranici 200 000 km. A zatím bez závady. Citovat
Petano Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Napsán autorem kveton drzaky to jsou, ale z doslechu mam ze jen ropaci, benziny moc kvalitni nebyly (nechci sirit poplasne zpravy) No benziny nebyly moc kvalitni z hlediska behu motoru nicmene to jsou taky drzaky i ikdyz na dieselovy SUPER drzaky nemaj Citovat
Gotrek Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 Někde jsem něco četl o peugeotím dieslovém SUPER držáku s najetými 700.000 km. Jenže tyto informace Ti nesjou k ničemu, pokud nejsi první majitel, který zná historii, způsob používání a servisování svého vozu. Pokud jsi další v pořadí tak nikdy nevíš, jak se k tomu Tvůj předchůdce choval a o kolik stočil tachometr aby auto prodal za tolik, za kolik jsi ho koupil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.