Kvasky Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Sháním rozpěru na 306-ku. Nevíte o něčem??? A popřípadě nejaký rozměry atd. a ja bych ji zkusil udělat doma. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Já to zase prásknu ... Vector má rozpěru ... Citovat
Kvasky Odesláno 4. únor 2005 Autor Odesláno 4. únor 2005 Vector má rozpěru, ale já ještě ne;) Koukal jsem na netu a po dlohým hledání jsem sehnal jen MOMO, ale za hříšný prachy. Tak jsem se do ní pustil pomocí vlasního strojařského myšlení a umění Citovat
Kvasky Odesláno 20. únor 2005 Autor Odesláno 20. únor 2005 tam jsem taky koukal, ale stejne je dost drahá. Kdyby byla alespoň za ty prachy hliniková, nebo nerezová leštěná tak třeba, ale bez tak je to z černýho:bojim. Ja uz ji jen fouknu do laku a bude. Kvuli blbý rozpěře jsem musel dělat pár nutných uprav v motorovém prostoru... Az to bude hotový tak sem třeba hodím nejakej obr. Citovat
vector Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Napsán autorem Kvasky tam jsem taky koukal, ale stejne je dost drahá. Kdyby byla alespoň za ty prachy hliniková, nebo nerezová leštěná tak třeba, ale bez tak je to z černýho:bojim. Ja uz ji jen fouknu do laku a bude. Kvuli blbý rozpěře jsem musel dělat pár nutných uprav v motorovém prostoru... Az to bude hotový tak sem třeba hodím nejakej obr. Nevím jestli to má cenu komentovatz, snad jen, že je tu jedna poměrně obsáhlá diskuse jako jsou rozpěry, kde je sehnat co tak stojí , jaký je rozdíl mezi nastavitelnou rozpěrou a nenastavitelnou tyčkou na prádlo a pod.... stačí hledat. Ani OMP není tak hrozně drahé. Citovat
Viashino Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 No, OMP rozpera na 306 stoji 2193,- (nastavitelna)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.