juniP406 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Zdravim , vie mi niekto povedat, akym systemom je mozne vycitat, pripadne vymazat chyby na mojom starom modeli P406 (02/1999)? Diagnosticky konektor je asi standardny OBD 16-pinovy. Ake programy mate overene? Pripadne tu funguje len \"vyblikavanie\" alarmov? Vopred dakujem za info . Citovat
comm Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 lexia3/pp2000 s ostatnymi je to horsie ale da sa to. Vydim blavak to by chcelo omrknut tvoje auto co tam vsetko mas a vobec preco chces diag urobit. Citovat
juniP406 Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 ...len pre info ake alarmy mi tam nabiehaju, resp. vseobecne co sa da cez ten konektor vycitat, lebo niekde som cital, ze diagnostika cez OBD bola implementovana az neskor, no aj napriek tomu u mna ten konektor je... Inak v nedelu ho idem odviezt so servisu a pojde aj na comp, ale reku ci sa neda nieco zistit aj svojpomocne... Citovat
comm Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 nie je to doslova obd len to tak vyzera vycitaqas cez to RJmotora,klimatizacie,abs,central ak mas superblokadu,elektricke sedacky. Citovat
liza6 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Dá se sehnat nějaký adapter na konektor s auta a OBD II? Koukal jsem na to, a oboje to je samec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.