Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dlhé roky som mal Vw koncern. Neviem to ešte poriadne definovat. Jednoducho je to uklepane. Zvuk je také niečo medzi kovovým a gumennym. Ale celkom taký ostrý. Skúsim tie tyčky. To je pár EUR a uvidím čo ďalej. Viem že je vola v serve. Ale do výmeny serva sa mi naozaj nechce. Sú nové čapy riadenia aj axiálne tiahla ale aj tak je tam milimetrik cítiť vola

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte, vyriešil ste niekto ten problém z tou vôlou na hornom uložení ? Zisťoval som čo buchoce a je to presne toto. Chcem meniť komplet horné uloženie ale rád by som sa vyhol nejakým zbytočným problémom s týmto...

Odesláno (upraveno)

Pokud to budeš rozdělávat a tlumiče mají najeto hodně, asi bych na tvé místě zvážil i výměnu tlumičů. Co se týče vůle v rejdu, tak u všech aut co jsem měl a mají tento systém uložení je to normální. Jediné ci mi se osvědčilo bylo jako horní misku koupit ty s tou pěnovkou a né gumou. Tj. objednací kód 5033F9

image.png.2531e0d2ecdb8659eaab5f78ae817a5d.png

Upraveno uživatelem HonzaC2
Odesláno

Ďakujem, toto by mohlo ten problém vyriešiť. Už to bolo rozobrané totiž aby sa skontroloval tlmič - nevedeli sme vtedy ešte čo to buchoce - všetky diely aj uloženie vyzerali byť v poriadku - len hore bola tá vôla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...