speedy585 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Dlhé roky som mal Vw koncern. Neviem to ešte poriadne definovat. Jednoducho je to uklepane. Zvuk je také niečo medzi kovovým a gumennym. Ale celkom taký ostrý. Skúsim tie tyčky. To je pár EUR a uvidím čo ďalej. Viem že je vola v serve. Ale do výmeny serva sa mi naozaj nechce. Sú nové čapy riadenia aj axiálne tiahla ale aj tak je tam milimetrik cítiť vola Citovat
Marek1982 Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 Ahojte, vyriešil ste niekto ten problém z tou vôlou na hornom uložení ? Zisťoval som čo buchoce a je to presne toto. Chcem meniť komplet horné uloženie ale rád by som sa vyhol nejakým zbytočným problémom s týmto... Citovat
HonzaC2 Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 (upraveno) Pokud to budeš rozdělávat a tlumiče mají najeto hodně, asi bych na tvé místě zvážil i výměnu tlumičů. Co se týče vůle v rejdu, tak u všech aut co jsem měl a mají tento systém uložení je to normální. Jediné ci mi se osvědčilo bylo jako horní misku koupit ty s tou pěnovkou a né gumou. Tj. objednací kód 5033F9 Upraveno 27. prosinec 2021 uživatelem HonzaC2 Citovat
Marek1982 Odesláno 29. prosinec 2021 Odesláno 29. prosinec 2021 Ďakujem, toto by mohlo ten problém vyriešiť. Už to bolo rozobrané totiž aby sa skontroloval tlmič - nevedeli sme vtedy ešte čo to buchoce - všetky diely aj uloženie vyzerali byť v poriadku - len hore bola tá vôla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.