jakubec5 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 zdravim všetkych čo sa vyznaju. moja levica mi neštartuje,riadiaca jednotka sa nechce spojit s počitacom,motor toči ale neodpali,kontrolky na pristrojovke tleju aj ked vytiahnem kluč zo spinačky,ventilator chladenia sa roztoci,ked vytiahnem kluč zo spinačky a ked ho tam strčim a otočim do 2.polohy pred naštarhovanim tak ventilator prestane isť.Toto všetko sa mi udialo v priebehu tyždna. som z toho zufali.Prosiiiiiiiiiiiiiiim poraddte Citovat
miroja Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Skusil by som skontrolavat poistky (hlavne pre riadiacu jednotku), kostru... Citovat
ferrari Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 A kontakty na baterke...ale to by asik ani štartér netočil motorom... Citovat
miroja Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Este ma napada skontrolovat konektor ECU (mohol by byt zoxidovany), no a potom uz asi len vyskusat inu ECU ... Citovat
jakubec5 Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 nič nepomohlo,ale aj tak vdaka za snehu pomocť,neostava nič ine,len isť kabel po kably a hladať chybu,ked na niečo prideme ,tak dam vedieť čo bolo vo veco DIk Citovat
ferrari Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Njn, to je závada, ktorá príliš nepoteší Citovat
jakubec5 Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 chyba sa našla ,bol to vadny spoj konektora stale plusko na ventilator,kym sa chyba našla ,kamoš mi poopravoval všetky zle spoje v prechodkach,takže teraz elektrika funguje super,tych poprelamovanich kablikoch bolo asi 7 hlavne prechodky do dveri Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.