mojin Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Ahoj, zajímalo by mě jestli se dá něco udělat se základním rádiem v 308. Rád bych ho použil pro handsfree a přehrávání mp3 z mobilu. Jde to nějak? Co třeba tohle? Zvládnu montáž sám, nebo je k tomu potřeba servis? Jinak, jsem tu nový, tak se omlouvám, jestli se ptám na něco, co už bylo zodpovězeno. Já nic podobného nenašel. Citovat
staina Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Xcarlink mám v autě, ale jen USB adaptér a funguje bez problémů takže by asi fungovalo i bluetooth. Pro uvedení do provozu USB Adaptér potřebuješ hlavně povolit diagnostikou CD Měnič, pokud v autě nebyl, ostatní zapojení není problém zvládneš sám. Citovat
mojin Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 Díky za info. Já vlastně to auto tepre kupuju, tak \"obhlížím terén\". Pokud bych se nedomluvil s prodejcem na rozumné ceně, můžu to koupit sám a nechat si jen před tím v servisu povolit CD Changer? Nebo se to dá povolit až po montáži? (asi hloupý dotaz, ale nejsem mechanik) Citovat
staina Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Nevím určitě, ale mělo by to jít i bez připojení, já to měl již zapojené když jsem si to nechal povolit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.