Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ještě máme volná místa a čas k přihlášení se krátí - je ještě volno pro 2 lidi dopoledne a asi pro 8 odpoledne. Takže kdo má ještě zájem, stačí vyplnit přihlášku ... :papa

Odesláno

Ještě upřesním zobyho příspěvek - zájemců by bylo dost, ale skoro nikdo nedodal údaje potřebné k parametrizaci zkoušky, zejména převodové poměry vozu. Kdo tyto informace dodá, případně se příhlásí a bude je mít, tak má opravdu obrovskou šanci být vylosován. :papa

Petano: těš se těš, taky máš proč ...

Odesláno

Tak jsme byli se Zobym u VP605 domlouvat vše potřebné na sobotu a dohodli jsme se, že převodové poměry nebudeme striktně vyžadovat. Kdo chce soutěžit a dodá (případně již dodal) ostatní údaje o vozidle, tak bude (případně již je) zařazen do slosování. :papa

Odesláno

s jirkou wolfem jsem včera vylovili nějaké převodové poměry na cd náhradních dílů, tak jsem se všem přihlášeným co poslaly potřebné údaje o autě doplnili, ale je tam někdy víc variant.

Odesláno

ty jo mega ... mrknite i na ty moje udaje protoze si nejsem moc jistej jejich presnosti

EDIT: myslim samozrejme tu prevodovku jinak tema ostatnima jsem si docela jistej

[Editován dne 25/2/05 Petano]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...