jiri.wolf Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Díky Vítovi Podlipnému (VP605) jsme pro vás připravili exkurzi do automobilové zkušebny Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. Pro zájemce jsou podrobnosti a přihlášky na hlavních stránkách klubu. http://www.peugeot-club.com Citovat
jiri.wolf Odesláno 18. únor 2005 Autor Odesláno 18. únor 2005 Ještě máme volná místa a čas k přihlášení se krátí - je ještě volno pro 2 lidi dopoledne a asi pro 8 odpoledne. Takže kdo má ještě zájem, stačí vyplnit přihlášku ... Citovat
Petano Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Ty jo ja uz se tak tesim ... jeste pro jistotu skocit na geometrii a ficime Citovat
zoby Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 je málo zájmců o testování vozu, tudíž je velká pravděpodobnost, že v soutěži vyhraje právě váš vůz... Citovat
jiri.wolf Odesláno 21. únor 2005 Autor Odesláno 21. únor 2005 Ještě upřesním zobyho příspěvek - zájemců by bylo dost, ale skoro nikdo nedodal údaje potřebné k parametrizaci zkoušky, zejména převodové poměry vozu. Kdo tyto informace dodá, případně se příhlásí a bude je mít, tak má opravdu obrovskou šanci být vylosován. Petano: těš se těš, taky máš proč ... Citovat
jiri.wolf Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Tak jsme byli se Zobym u VP605 domlouvat vše potřebné na sobotu a dohodli jsme se, že převodové poměry nebudeme striktně vyžadovat. Kdo chce soutěžit a dodá (případně již dodal) ostatní údaje o vozidle, tak bude (případně již je) zařazen do slosování. Citovat
zoby Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 s jirkou wolfem jsem včera vylovili nějaké převodové poměry na cd náhradních dílů, tak jsem se všem přihlášeným co poslaly potřebné údaje o autě doplnili, ale je tam někdy víc variant. Citovat
Petano Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 ty jo mega ... mrknite i na ty moje udaje protoze si nejsem moc jistej jejich presnosti EDIT: myslim samozrejme tu prevodovku jinak tema ostatnima jsem si docela jistej [Editován dne 25/2/05 Petano] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.