Judes Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ak nie tak privariť klasické šesťhranné matice a vytočiť tie skrutky a potom si zaobstarať novú sadu bezpečnostných skrutiek. Citovat
sd8 Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Marcel, měl jsi pravdu. Kabeláž tam skutečně je. Našl jsem jí pod pojistkovo skříňkou vedle RJ. Pod palubkou je pěkně zamaskovaná a tam jsem hledal poprvé. Ještě bych tě chtěl poprosit (pokud máš) schema zapojení centrálního zamykání, konkrétně signálů od zámku ve dveřích řidiče, ovládané klíčem. VIN: VF36ERHRH21529761. Citovat
sd8 Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Instaluji neoriginální alarm, konkrétně Jablorton. Chybí mi signály pro zamknutí a odemknutí. Proto je pro mě ideální najít signály od zámku ve dveřích řidiče (zamknout/odemknout). signál od tlačítka centrálu na panelu není vhodný, funguje pulsně. zbytek signálů jsem již našel. Originální alarm využívá stávající dálkové ovládání, takže nepředpokládám, že bych signál zamknout a odemknout našel v místě umístnění originálního alarmu. Na schematu, který jsi mi poslal jsem signály od zámku (klíče) dveří řídiče nenašel. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 ak smiem vediet ktory model od jablotronu si si vzal ? lebo vsetky jablotrony sa daju pouzivat aj s origo dialkovymi od aute (neni nutne nosit dalsi privesok DO) k nim treba dokupit CAN-BUS prevodnik a ten uz poskytuje informaciu o stave centralu. bude potrebne diagnostikou povolit pritomnost alarmu v BSI peugeotu. http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=MCB-01%20&idprodukty=464 alebo rovno model CA-340CAN NESTOR za 153€ ten uz ma ten prevodnik integrovany v sebe... neviem ci by sa neoplatilo radsej kupit origo alarm od peugeotu a mas to bez starosti. cena je cca 240€. co si myslim ze nieje vela. ak vsak chces nejake externe zalezitosti riesit tak potom neorigo alarm... [upravil dne 18/4/11 19:55 Marcel00] Citovat
sd8 Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Mám pouze toto schema a tam klíč ve dveřích taktéž není. central locking 407_02.pdf Citovat
sd8 Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 mám CA-320. Měl jsem ho už na 406. A zamykání a odemykání jedním tlačítkem je pro mě ideální záležitost. Takže ten další přívěšek přežiju. CAN-BUS převodníku se chci vyhnout. Dignostiku jsem si zatím nepořídil. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 byt na tvojom mieste riesim to novsou verziou... aspon CA-340CAN (ak nic nemienis alarmom ovladat tak jednoznacne origo peugeot.) ta elektrika v 407me je mimoriadne hakliva... predsa len 407 je uz koncepcne novsie auto... ja som tiez dlho bojoval kym som presiel z WindowsXP na Windows7 vies co tym chcem povedat [upravil dne 18/4/11 20:05 Marcel00] Citovat
sd8 Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Asi máš pravdu. minimálně CAN-bus, převodník by to chtělo. za ty problémy to nestojí. jinak děkuji za vše. :) Citovat
petr-16 Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 netusim, nikdy som ju nemenil ani v starsich 10-15 rocnych alarmoch. vzdy fungovala ked som ju testoval. zistis tak ze spusti poplach a odpoj baterku a mal by hulakat dalej Chci se zeptat jestli to dobre chapu tak kdyz seženu originál alarm na 407 tak v moji pokud tam neni tak kabeláž je tam už roztahaná a připravena?Jen namontovat a nacvakat konektory?dik za odpověd... Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 ano presne ako pises... piny do konektorov necvakat ale pekne poctivo cinovat [upravil dne 23/4/11 21:36 Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.