Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak nie tak privariť klasické šesťhranné matice a vytočiť tie skrutky a potom si zaobstarať novú sadu bezpečnostných skrutiek.

Odesláno

Marcel, měl jsi pravdu. Kabeláž tam skutečně je. Našl jsem jí pod pojistkovo skříňkou vedle RJ. Pod palubkou je pěkně zamaskovaná a tam jsem hledal poprvé. Ještě bych tě chtěl poprosit (pokud máš) schema zapojení centrálního zamykání, konkrétně signálů od zámku ve dveřích řidiče, ovládané klíčem. VIN: VF36ERHRH21529761. :super

Odesláno

Instaluji neoriginální alarm, konkrétně Jablorton. Chybí mi signály pro zamknutí a odemknutí. Proto je pro mě ideální najít signály od zámku ve dveřích řidiče (zamknout/odemknout). signál od tlačítka centrálu na panelu není vhodný, funguje pulsně. zbytek signálů jsem již našel. Originální alarm využívá stávající dálkové ovládání, takže nepředpokládám, že bych signál zamknout a odemknout našel v místě umístnění originálního alarmu. Na schematu, který jsi mi poslal jsem signály od zámku (klíče) dveří řídiče nenašel. :)

Odesláno

ak smiem vediet ktory model od jablotronu si si vzal ? lebo vsetky jablotrony sa daju pouzivat aj s origo dialkovymi od aute (neni nutne nosit dalsi privesok DO)

k nim treba dokupit CAN-BUS prevodnik a ten uz poskytuje informaciu o stave centralu.

bude potrebne diagnostikou povolit pritomnost alarmu v BSI peugeotu.

http://e-shop.jablotron.sk/index.php?detailtype=MCB-01%20&idprodukty=464

alebo rovno model CA-340CAN NESTOR za 153€ ten uz ma ten prevodnik integrovany v sebe...

neviem ci by sa neoplatilo radsej kupit origo alarm od peugeotu a mas to bez starosti. cena je cca 240€. co si myslim ze nieje vela. ak vsak chces nejake externe zalezitosti riesit tak potom neorigo alarm...

[upravil dne 18/4/11 19:55 Marcel00]

Odesláno

mám CA-320. Měl jsem ho už na 406. A zamykání a odemykání jedním tlačítkem je pro mě ideální záležitost. Takže ten další přívěšek přežiju. CAN-BUS převodníku se chci vyhnout. Dignostiku jsem si zatím nepořídil.

Odesláno

byt na tvojom mieste riesim to novsou verziou... aspon CA-340CAN (ak nic nemienis alarmom ovladat tak jednoznacne origo peugeot.) ta elektrika v 407me je mimoriadne hakliva...

predsa len 407 je uz koncepcne novsie auto...

ja som tiez dlho bojoval kym som presiel z WindowsXP na Windows7 :) vies co tym chcem povedat :)

[upravil dne 18/4/11 20:05 Marcel00]

Odesláno

Asi máš pravdu. minimálně CAN-bus, převodník by to chtělo. za ty problémy to nestojí. jinak děkuji za vše. :):)

Odesláno
netusim, nikdy som ju nemenil ani v starsich 10-15 rocnych alarmoch. vzdy fungovala ked som ju testoval. :)

zistis tak ze spusti poplach a odpoj baterku a mal by hulakat dalej :):)

Chci se zeptat jestli to dobre chapu tak kdyz seženu originál alarm na 407 tak v moji pokud tam neni tak kabeláž je tam už roztahaná a připravena?Jen namontovat a nacvakat konektory?dik za odpověd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...