Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servisní prohlídka 150 000 km

Recommended Posts

Guest gerraldpb
Odesláno

Zdravím všechny, mám jít na servisní prohlídku, najeto cca 153 tisíc. Nikde jsem nenašel její obsah. A má smysl už vyměnit rozvody?

Díky za odpovědi.

Odesláno

Zdravim,

obsah ti nereknu, co se tyce rozvodu, ja je delal prave pri 150tis km, to jsem zrovna auto kupoval :mrk

Zdravím všechny, mám jít na servisní prohlídku, najeto cca 153 tisíc. Nikde jsem nenašel její obsah. A má smysl už vyměnit rozvody?

Díky za odpovědi.

Odesláno

Rozvody - to záleží jak moc jsi si jistý s najetými kilometry.

Servisní prohlídka - má cenu absolvovat při těchto kilometrech? (záleží jak je staré auto).

Odesláno

poviem ti tak... cela peugeot servisna prehliadka spociva vo

1. vymena naplni a filtrov (cenu nechci ani vediet, lebo ked som videl ze za olej pytaju 30e/1L tak amen) za to mam kompletnu napln +/- par eur. kompletku som spravil za 86€ (vsetky filtre, ten isty olej co v peu)

2. doplnenia vody do ostrekovaca

3. vymeny parkovacej ziarovky

4. dofukania kolies

5. doporucenia vymeny kadecoho...

body 1-5 zvladnes aj sam... takze co k tomu dodat.

6. diagnostika

optimalne by bolo aby si si pozrel ak veris kilometrom co v tomto kilometrovom podani

treba riesit. Ak su tam rozvody tak nevahaj ani sekundu, vsetko ostatne ako brzdy, gulove capy riadenie

zavisi od stylu jazdy (tiez by bolo pocut, idealne dvihnut a odlahcit napravy a vyskusat vole.

Fapko sa ti ozve aj samo, pripadne ak ti v ramci prehliadky aspon za

XY€ (nechcem strielat od buka) napichnu aj na dia tak ti povedia jeho stav, pripadne ponuknu doliatie aditiva...

rozvody zalezi do rocnika a motora... rozvody idu na 180t/240t km zalezi od prevadzky.

ak pomoze, prikladam tabulku.

post-31067-1410961664346_thumb.jpg

[upravil dne 11/4/11 20:27 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...