Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Treningi máš ako často? asi častejšie ako zraz :D tak si z toho nič nerob aspoň budeš mať pekný koniec týždňa (na odpočinok).

Castejsie to je pravda,ale novu raketu treba otestovat. Aj moj dufam uz zahojeny lakeť.

Ved ju prines otestujeme ju aj s tvojím laktom:D:D:D

Odesláno

to DERT123: az teraz som sa pripojil. a chcel som poprosit aj Judesa ci sa niekde nespichneme,bo nakoniec musim ist sam.

zandarovi zmenili sluzbu. urcite sa tam stretneme a mozme ist spolu.budem len rad. dikes. :papa

Odesláno

a este jedna vec. ak príde niekto z ceska nemohol by mi priniest cesku zastavku do ruky???neviem ci budu mat pred halou.

idem v pondelok na CR-GER tak nech mam cim mavat. dakujem:mrk

Odesláno
Vyčkával som do poslednej chvíle či náhodou zas nečakane neprídem, ale už som v službe až do zajtra, takže je to jasné :( užite si to

Chlape taká dlha smena musíš mat euráčov??? Už by sa patrilo zase dojst niečo zaplatiť:D:D:D:D:D:D

Pevne som veril že sa objavíš ale dobre viem že práca je praca a rodinu treba živiť. Pozdravuj doma.

Odesláno
Sakris, prsi aj tam u vas, alebo len tu:(

V Trnave jasno slniečko svieti auto pred umyvárkou :D:D:D:D:D

Aj tu je to také na spadnutie zvažujem tu umyvárku ale asi na to kašlem. :papa:papa:papa:papa

Odesláno

čo už s tým narobím ale včera bolo tak krásne a ja som mal celú prednu kapotu zasranú od pelu zo stromov že som musel na umyvárku, ale tak to je moj udel umyjem a naprší

:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...