Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:xvul

pastorek - nejde ti web tak sa spytam tu.kedy sa planuje piestansky zraz?

{reklama nepovolena}peugeotclub.htm 100% funkčné.

10. - 12.06. 2011

Trochu sme museli posunúť termín z dôvodu iných akcií ale tento je už definitívny.

uvidime co bude ale je pravda ze by som rad spoznal tychto skvelych ludi osobne ...

Toto je dôvod prísť i single.

... prípadne zober stopárku, dnes stoja temer pri každom mesta.

[upravil dne 24/4/11 14:17 pastorek]

Odesláno

nevadi. ak budes chciet ist, bude len dobre. aj ja idem na prvy zraz. aspon nebudem jediny:D:D:D

ak sa rozhodnes ist cez prievidzu tak sa ozvi a nejako sa spichneme:papa

Odesláno

Ja este k tej spanilke tak mi co pojdeme od NR sa mozme stretnut a priviest na Duchonku tych co nepoznaju cestu... Lepsie je ist takto ako s GPS.

GPS vie zabludit, vsak deddo306Break a este niektory co mali problemy v TT ked ich navigacia posielala uplne na iny smer. A si pamatam ze siel hned za nami ako nas uvidel a nasli sme sa.

Aspon s tohto dovodu by to bolo dobre spravit.

Tak mohli by sme sa stretnut okolo 13:00 pri Tescu a vyrazit smerom na Duchonku o 13:15 pristotu skor. Pre tych ktori si niesu isty cestou a kto chce.

Tolko moj navrh.:blablabla:xvul

Odesláno
no verim tomu ze ma nakoniec zlomite a dojdem :D ale zatial nic neslubujem :D

Tak o čom premýšľaš, nebudeš jediný čo pôjdeš sám, pripojíš sa ku romik1 a už ste dvaja (sorry, ide s ním aj kamarát dopravák), takže traja. :papa

Odesláno

trafit do Topolcian pri Tesco by nemusel byt problem a potom uz len na 3vyjazde z kruhovej krizovatky =)) , na dalsej krizovatke rovno , dalsi semafor rovno , za nadjazdom stale rovno v pravom pruhu (v lavom sa ide na piestany) , a stale rovno a rovno po hlavnej az najdete... :-)

Odesláno

Judes jasne my sme dohodnuty zatial ale tak ak by chceli sme ich mohli vyzdvihnut pri Tescu v TO. Ale tak je tu dost ludi proti tak pojdeme asi priamo na Duchonku...

Odesláno
no verim tomu ze ma nakoniec zlomite a dojdem :D ale zatial nic neslubujem :D

Tak o čom premýšľaš, nebudeš jediný čo pôjdeš sám, pripojíš sa ku romik1 a už ste dvaja (sorry, ide s ním aj kamarát dopravák), takže traja. :papa

ja ak pojdem tak pojdem na Partizanske ne na Handlovu a Prievidzu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...