dusko201 Odesláno 24. duben 2011 Autor Odesláno 24. duben 2011 Už som poslal Julovi (dusko201) obrázky z Google mapy kde by sme sa mohli stretnúť a nemuseli ísť cez celé mesto. Uvidíme čo povie nato. servus uz som to pozeral variantu B poznam je to pri predajni Decodom a tu A som dal zistitt uvidime bo tu ani ja nepoznam.... mno je tu aj taki problem ze ak chcete tu spanilku tak zas by sa musel posunut cas a to neviem ci bude vsetkym vyhovovat uz na 13:30 v TO by sme museli byt v bo o 14:00 uz mame byt na Duchonke treba sa aj nad takimito vecami zamysliet ci kazdemu to bude vyhovat mne to napriklad isto nevyhovuje budem rad ak to do 14 stihnem ved kludne challani co ide zo smeru z NR sa dohodnite ze idete spolu ... a co musi byt na kazdom zraze spanilka ??v bahoni bola super kto nebol moze banovat .pak dalsia bude nieakka spanila jazda isto v PN tak s anebojte ze ju nezazijete;) [upravil dne 05102010 09:32 dusko201] Citovat
Judes Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Ten čas 13.30 v TO je podľa mňa aj neskoro, ale to nie je problém však na zraze Báhoň (o 14.00 hod) bol zraz v TN už o 12.45 (nejaké to zoznámenie) a potom sa išlo. Citovat
dusko201 Odesláno 24. duben 2011 Autor Odesláno 24. duben 2011 Ten čas 13.30 v TO je podľa mňa aj neskoro, ale to nie je problém však na zraze Báhoň (o 14.00 hod) bol zraz v TN už o 12.45 (nejaké to zoznámenie) a potom sa išlo. ten cas bol dohodnuty uz davno dopredu z viacerymi clemni vsetci suhlasili cize nic sa menit nebude ale vravim kto ma cas a nevadi mu byt v TO aj povedzme o 13 tak kludne sa dohodnite ja vravim ako za vecsinu nie za par jednotlivcov co chcu spanilu jazdu alebo nech sa vyjadria aj iny?? a nie iba ty Jano zatial co tak som to prebohol na spanilku by si bol ty stano a romik a este jeden clen z Nr ted si nespomeniem nick či??ostatny sa moc do toho neangazuju... z mojej strany co sa tika spanilky:xvul Citovat
Judes Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Ja len kvôli tomu aby sme tam nechodili jednotlivo (ako nejaký samotári ktorý nikde nepatria) ale aspoň v skupinkách (blbé prirovnanie ale ako \"kačice\"). Citovat
godzilaTO Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Klud vsetko sa da. Len tomu treba troska povenovat casu. Uz som ti poslal email a tam som ti to vysvetlil. Neboj ty nist secko bude okej. A ktomu ze to budes stihat na 14:00 ledva ledva, to nieje prave najrozumnejsie si este nieco ine planovat okrem tejto akcie. Ked si sa na to dal Dusko tak si si mal na 8.5 okrem zrazu naplanovat akurat ranajky. :P:P Citovat
Judes Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 godzilaTO z toho tvojho príspevku mi vchádza že budeš na SK a prídeš na zraz, alebo sa mýlim? Citovat
godzilaTO Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Mylis sa mylis. Nebudem doma. Ale snazim sa pomahat Duskovi aspon na dialku. Poznam moje mesto a aokolie. :-))) Je mi to luto, prave ze sa to organizuje v mojom meste a ja nebudem pritom ma serie ale s tym nenarobim nic. Ako som navrhoval este ked vobec vznikala myslienka o zraze nech sa posunie datum na 21-22.5 vtedy som doma, ale koli jedincovi sa nemoze nievo menit. Dusko to zmakne urcite. Citovat
pastorek Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Trošku sa to tu komplikuje. Najprv si je treba uvedomiť že NIČ NIEJE POVINNÉ. Tieto zrazy sa VŽDY nesú v pohodovom duchu. Je úplne jedno či účastníci prídu po jednom v priebehu hodiny alebo všetci naraz. Pre organizátorov je lepšie ak prichádzajú postupne lebo je menej problémov s parkovaním, preberaním lístkov a podobne. Judes, máš pravdu že v Báhoni bola veľká spanilka ale iba vďaka Durkovej šikovnosti a príprave neboli väčšie problémy. 40 áut už dokáže pekne zapchať cestu a toto je rekreačná oblasť kde v nedeľu určite nebudeme sami. Cesta je tam pomerne úzka a takáto kolóna ju kompletne odstaví najmenej na pol hodinu. Účastníci ktorí idú z jedného smeru sa kľudne môžte niekde stretnúť a prísť v skupinke, to nič nekomplikuje. Vôbec nevadí ak niekto príde o 13:45 alebo o 14:15. Má to byť pohodové popoľudnie v kruhu priateľov bez oficiálneho programu. Presný časový plán a program si dosť užijete v Piešťanoch, tak nestresujte a tešte sa na slnečné nedeľné popoludnie s priateľmi. P.S. Duskovi201 sa do toho termínu zamotala ešte jedna súkromná povinnosť tak mu to zbytočne nekomplikujme. Patrí mu vďaka že sa podujal na zabezpečenie zázemia. Len niektorí vieme čo to obnáša času a úsilia pripraviť takéto stretnutie aby boli všetci spokojný. [upravil dne 24/4/11 12:05 pastorek] Citovat
godzilaTO Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Ano ano. Uz o tom vieme. Preto som mu napisal ze nech nema strach zeto vsetko dobre dopadne. A to urcite tak bude. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Suhlasim s pastorkom. komplikovat to tu skupinovymi zrazmi, spanilkami a kolonami mimo zrazu samotneho konaneho na Duchonke nieje najstastnejsie riesenie. Ak sa par aut da dohromady aby spolocne prisli do ciela bez toho aby sa k nim pripojilo dalsich 15 aut sa mi zda rozumne. Netreba nezainteresovanym ludom komplikovat zivot a dianie na ceste. Ako pastorek pise: \"ma to byt pekne prijemne popoludnie v pohodovom duchu\". Tak drzim palce aby to bolo vsetko bez zbytocnej organizacie navyse a mimo centra diania samotneho zrazu Hlavne nech maju dostatok kofoly Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 ak mi to povinosti umoznia tak velmi rad pridem... je to tak na 60% Citovat
DERT123 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 tiez by som siel ale nemam skym [upravil dne 24/4/11 13:46 DERT123] Citovat
jozefsv Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 pastorek - nejde ti web tak sa spytam tu.kedy sa planuje piestansky zraz? Citovat
Marcel00 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 pastorek - nejde ti web tak sa spytam tu.kedy sa planuje piestansky zraz? skus este raz.-.. ide, teraz som tam bol... Citovat
winco Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 DERT123 na zrazi sa da dojsť aj single stači ked máš na čom dojsť edit: ak to bude jak minuli rok tak zraz v PN bude niekedy v juny ale nevim kedy presne len viem, že som to mal tak neako tyždeň či dva po mature [upravil dne 24/4/11 13:07 winco] Citovat
DERT123 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 tak to je jasne ze by som dosiel na mojom belaskovi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.