momo306 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 neee....v pohode sak podrobnosti dohodneme potom .... ok? Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Marcel00 -> mal by si sa držať hesla, ktoré máš v podpise (resp. nálade)... mudro vravis Citovat
Judes Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Nazdar chalani , inac dusko diky za pozvanie , urcite pojdem teda ak by mi do toho nieco ale velmi surne neprislo, ak by mal niekto problem ako tam trafit , som z TO priamo a mozem niekoho pockat pri tescu...tak zatim tesim sa.. Na Duchonku by som trafil (GPS) pôjdem s členmi od Nitry ale môžme sa stretnúť pred tým Tescom v TO, aj keď nebude spanilka išli by sme v takej väčšej skupinke (myslím si že to bude lepšie ako sa dostaviť jednotlivo). Citovat
Mishurin Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 To tesco by nebolo odveci aj ked viem kadial sa ide na duchonku aj bez GPS. Ale tak od tesca by sme mohli skusit spravit tu spanilku aj ked je to cez semafory davanie prednosti... Ale aspon ako taka spanilka.... Tak by som navrhoval kto si nie je isty cestou alebo chce tak pri Tescu by to bolo vazne fajn si myslim. Co ty na to dusko? PS: for Judes no zatial sme len dvaja tak dufam ze nas bude viac idem este rozposlat par U2U Citovat
dusko201 Odesláno 21. duben 2011 Autor Odesláno 21. duben 2011 To tesco by nebolo odveci aj ked viem kadial sa ide na duchonku aj bez GPS. Ale tak od tesca by sme mohli skusit spravit tu spanilku aj ked je to cez semafory davanie prednosti... Ale aspon ako taka spanilka.... Tak by som navrhoval kto si nie je isty cestou alebo chce tak pri Tescu by to bolo vazne fajn si myslim. Co ty na to dusko? PS: for Judes no zatial sme len dvaja tak dufam ze nas bude viac idem este rozposlat par U2U nemoezes robit spanilku ked to neni ohlasene bo pani policajti by nas mohli pokutovat za spomalenie premavky .. A namargo este k tej spanilke bud ma byt poriadnaako v TT alebo ziadna a nie ako taka... mno a cestu na duchonku co nepoznate tak od tesca smer PN,HC a pak stale rovno ale ak niekoho zazrem pri tescu tak sa zastavim po neho ak to nepozna neni problem:roker [upravil dne 05102010 21:10 dusko201] Citovat
Judes Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Ku tomu aby sme išli viacerý od Tesca ešte nemusíš spomaľovať premávku, však pôjdeme ako ostatný účastníci cestnej premávky od Tesca na Duchoknu, nie Citovat
andy 3823 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 ahojte.. účasť potvrdzujem zatiaľ na 95%, žiaľ takto dopredu na 100% nikdy neviem ale týždeň pred potvdím. Citovat
Martinsk Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 Aj ja asi pôjdem, ak ma manželka pustí ... Citovat
robozv Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 Caute chlapi ja sa s vami uvidim az v Piestanoch, nejak sa man vykendy kopia atd... do piestan prideme uz vsetci taja aj s dcerkou uz sa na vas tesime zabavte sa a nech pokukam foto:papa Citovat
Cinicman Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 robozv -> škoda, som myslel, že manželka natočí nepovolenú spanilku (možno už aj so stabilizátorom) :D:D Citovat
Tomas1280 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 čaute. Tak sa hlásim aj ja Velmo rád by som sa zastavil ukazať moju krásku ;o) Citovat
Y2K Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 ...Velmo rád by som sa zastavil ukazať moju krásku ;o) Frajerku? Citovat
Mishurin Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Presne ako pisal Judes ake spomalovanie premavky mi sme len tak nahodou vyrazili vsetci od tesca naraz... A ked mas svadobny sprievod to je spomalovanie premavky? Ved mi dodrzime vsetky predpisi tak sme snad v medziach zakona. Citovat
romik1 Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Presne ako pisal Judes ake spomalovanie premavky mi sme len tak nahodou vyrazili vsetci od tesca naraz... A ked mas svadobny sprievod to je spomalovanie premavky? Ved mi dodrzime vsetky predpisi tak sme snad v medziach zakona. presne presne. staci len aby sa podarilo naraz vyrazit a potom nemozu nic. ved nikto nemoze za to ze prava vtej chvili je nahodou za sebou 30 peugeotov:D:D:D ale vazne. ak ssa dodrzia predpisy tak aj ked nas bude 200 tak je to OK. Citovat
Judes Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Už som poslal Julovi (dusko201) obrázky z Google mapy kde by sme sa mohli stretnúť a nemuseli ísť cez celé mesto. Uvidíme čo povie nato. Citovat
satan1984 Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Pridem kuknut ak mi nic do toho nepride. Citovat
deddo306Break Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 Tak tam by som nemal chybat,pokial sa nic nezmeni som tam;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.