v3nty Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 Mám rádii Clarion. Sú nanom 2 tlačitka na ovladanie CD changeru (hieroglify som porovnal z ocovou C8) Dá sa nato rádio zapojit CD changer ? Resp ide mi oto zapojit nan MP3 Lebo na mojom radiu nefunguje CD romka (asi vybehane gumyčky dnu + neco ulomene lebo nevcucne cele CD.. ) Nejak sem nenašel tu na fóre kde sa zapaja ten cd changer resp ako ho nahradit MP3 prehravačom. Nebo nejake návrhy ? Zatial frčím na transmitery od cínna za 5€ a rušenie nemám žiadne Veľmi som prekvapený Vdaka Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 zalezi jestli uz mas MUX verzi nebo ne, jinak napr. zde Citovat
v3nty Odesláno 9. duben 2011 Autor Odesláno 9. duben 2011 To v červenom krúžku nemám zapojené Model etiketa Asi nemám MUXko čo ?:myslim [Edited on 9/4/11 12:53 v3nty] Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 podle pacek pod volantem v jinem vlakne o tvem aute uz MUX mas Citovat
v3nty Odesláno 9. duben 2011 Autor Odesláno 9. duben 2011 podle pacek pod volantem v jinem vlakne o tvem aute uz MUX mas Cize da sa zapojit nejak MP3 alebo musím kupit tu zazracnu krabicku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.