Petano Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Uz zase mi prasklo spojkove lanko ... Nevim jestli teda primo prasklo nebo se neco ulomilo jeste jsem to znezkoumal (stalo se to asi pred hodinou) Chtel jsem se zeptat jestli to zvladnu vymenit sam ... tzn. je to jednoduchy a udelam to kombinackama a klicem desitkou nebo je v tom nejaky zadrhel. Spojkovy cep jsem nastesti zachranil Citovat
Neon Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Ja teda nemam 309 - ale myslim, ze by to nemel bejt problem - hlavne se koukni, kudy to lanko vede, at tam nemas spletenec... Delal jsem to teda u BXka (coz by melo bejt skoro stejny) a jedinej zadrhel byl zahaknout to novy lanko za pedal (to mi zabralo cca 20 min...) Citovat
Piklz Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Neni to nic sloziteho,ale u toho pedalu je to docela opruz a pekne si zanadavas;) Jinak me lanko praskalo proto,ze jsem ho mel k pedalu uchycene sroubem ale origo je tam takovy cep.Po nejake dobe se to zaseklo a lanko se ukroutilo. Citovat
graver Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Nevím, jak u 309, ale u 405 to zvládnu i já - při demontáži stačí u pedálu ze stran zmáčknout plechovou pojistku na tom plastovém bazmeku (po hmatu) a lanko vyskočí, při montáži stačí zasunout do průchódky v přepážce a kupodivu se do západky na pedálu navede samo, takže u pedálu už se nemusí nic dělat. Citovat
Neon Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Nojo, ale to budeš mít novější model - ne? Tam je to už vychytanější. Citovat
graver Odesláno 1. únor 2005 Odesláno 1. únor 2005 Jo, je to nový model. U starého je to u pedálu jinak? V každém případě koncovka lanka je stejná, lanko se liší jen v tom, že na novém modelu je samostav. tzn. to lanko je o těch cca. 10 cm delší. Nicméně, já jsem tam původně měl lanko bez samostavu a když jsem tam cpal to nové, tak jsem musel podložit závit, protože bylo jaksi delší - tak nevím... Citovat
Petano Odesláno 2. únor 2005 Autor Odesláno 2. únor 2005 Tak jsem to vymenil ... trochu nadavani ale jinak celkem v pohode. Nastrikal jsem to nejakym mazadlem ve spreji a rekl bych ze jde seslapovat celkem o dost snadneji Akorat mi ted jde spatne radit jednicka a dvojka pri podrazovani jde vetsinou pres zuby zajimave je ze to pri razeni 1 - 2 nedela. Pedal jsem si nastavil a je dokonce vys nez jsem ho mel pred tim a uz tehdy byl zvedlej. Takze tipuju ze mi odchazi lamela na spojce Je to tak nebo prevodovka nerozdejchala tu chvilku razeni bez spojky (asi trikrat razeni a pokus o rozjezd bez spojky ... to nejde sice se auto zacne trosicku hejbat ale kvalt tam pak nezaskoci ... a kdo vi co jsem s tim udelal) Citovat
Neon Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 graver: Já si myslim, že tam je rozdíl mezi novým a starým modelem právě v tý pojistce u pedálu - ale to bude vědět třeba Oddie - vycházim z toho, jak to bylo u BXka Petano: jojo - to bude lamela - radši bych obětoval zhruba 2000,- a koupil komplet lamelovou sadu, než oddělal převodovku... ten pedál už každopádně víc nevytahuj - mohl by sis časem oddělat to lanko a na nohy to taky neni nic moc (to posilování) Citovat
Guest Martin J. Odesláno 4. únor 2005 Odesláno 4. únor 2005 Já myslim, že převodovka by měla být v pohodě. Ta chvilka ji nemohla poškodit. Já jel bez spojky asi 300 km a řadil jsem uplně normálně. Teda chvíli trvalo, než jsem našel správný způsob, ale pak jsem řadil tak hladce, že to ani nebylo znát, že to je bez spojky a s převodovkou se nic nestalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.