lubos.vlcek Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Zdravím, mám dotaz, včera jsem si koupil tento model a hned bych se chtěl zeptat . Když jsem si chtěl zobrazit na displeji na přístrojové desce např. informace o aktuální spotřebě nebo údaje z TRIP 1, tak jsem si sice přes volbu polubního počítače (na konci stěračů) tuto volbu zobrazil, ale na displeji na přístrojové desce se dané navolené informace po chvíli ztratilií a nic se místo toho nezobrazovalo. Proto se chci zeptat zda jde nějak nastavit, aby tam navolené zobrazení zůstalo a nezmizelo? Díky Luboš Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Ne, mezi budíky se informace z displeje nad rádiem zobrazí jenom krátce. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 vitaj medzi nami... ked mozes do podpisu si daj ake mas konkretne auto. lebo si si kupil P407 ale to je siroky pojem. potom aj rady druhych budu vecnejsie, aj tvoje dotazy budu mat vacsiu vypovedaciu hodnotu, kedze sa bude vediet akeho modelu sa tvoj dotaz tyka tak vela stastia edit: k tej info na stredovom displayi ma tiez stve ze to tam nemoze zostat natrvalo. ale napriklad navigacne sipky sa tam zobrazuju (tyka sa modelov radia RTx ktore maju navigaciu (velky display nad radiom) [upravil dne 8/4/11 12:12 Marcel00] Citovat
proton407 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Pozdravujem peugeoťákov...chcel by som sa spýtať na jednu maličkosť...prepínanie rádií pod volantom koliečkom,myslím,že mi to ukazovalo aj priamo na malom displayi pri budíkoch,ale teraz nie...nemohol som niečo vypnúť,prepnúť v nastaveniach??za toho šľaka sa neviem k tomu dopátrať...Ďakujem za pomoc.. Citovat
Marcel00 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 na malom displayi pri budikoch sa v suvislosti radiom zobrazuje/prepina len spotreba... takze mozes byt pokojny Citovat
proton407 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Ok Vdaka,neviem čo sa mi marí,že tam ukazovalo aj radiá,keď som prepínal tým koliečkom...inak pekný den všetkým,som new člen v rodine 407:papa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.