Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám dotaz, včera jsem si koupil tento model a hned bych se chtěl zeptat :).

Když jsem si chtěl zobrazit na displeji na přístrojové desce např. informace o aktuální spotřebě nebo údaje z TRIP 1, tak jsem si sice přes volbu polubního počítače (na konci stěračů) tuto volbu zobrazil, ale na displeji na přístrojové desce se dané navolené informace po chvíli ztratilií a nic se místo toho nezobrazovalo.

Proto se chci zeptat zda jde nějak nastavit, aby tam navolené zobrazení zůstalo a nezmizelo?

Díky

Luboš

Odesláno

vitaj medzi nami... ked mozes do podpisu si daj ake mas konkretne auto. lebo si si kupil P407 ale to je siroky pojem. potom aj rady druhych budu vecnejsie, aj tvoje dotazy budu mat vacsiu vypovedaciu hodnotu, kedze sa bude vediet akeho modelu sa tvoj dotaz tyka :)

tak vela stastia :papa

edit: k tej info na stredovom displayi ma tiez stve ze to tam nemoze zostat natrvalo. ale napriklad navigacne sipky sa tam zobrazuju (tyka sa modelov radia RTx ktore maju navigaciu (velky display nad radiom)

[upravil dne 8/4/11 12:12 Marcel00]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pozdravujem peugeoťákov...chcel by som sa spýtať na jednu maličkosť...prepínanie rádií pod volantom koliečkom,myslím,že mi to ukazovalo aj priamo na malom displayi pri budíkoch,ale teraz nie...nemohol som niečo vypnúť,prepnúť v nastaveniach??za toho šľaka sa neviem k tomu dopátrať...Ďakujem za pomoc..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...