Ferry Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 Napsán autorem komisar Tak jsem dnes mrkl na krokáč a vyčistil je to hned jiná,chtěl už vyčistit http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1389_8.jpg [Editován dne 20/2/05 komisar] Ale to co mas na ty fotce je jen vzduchova klapka a cidlo teploty vzduchu. krokac je ten valecek vpravo od toho sani ( sorry ze reju, jestli jsi ho mel venku a cistil ho ) Citovat
Guest ZILA Odesláno 20. únor 2005 Odesláno 20. únor 2005 suhlasim z Ferrym sani maš super nablejskane ale ten krokač ma trvaly pobyt tu [Editován dne 20/2/05 ZILA] Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 tak se omlouvam SORY ale i tak maš to heske a čistoučke :D Citovat
bleader Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 ZILO jestli ti to chcípá a cuká i po pročistění krokáče nezoufej. Mám pro Tebe 99% radu čím to je. Čidlo tlaku v sání, které nalezneš namontované zespoda v parohách, tj až za klapkou vzduchu. Stačí vyčistit nebo vyměnit a auto bude jezdit jako ďas.... Vaša Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem bleader ZILO jestli ti to chcípá a cuká i po pročistění krokáče nezoufej. Mám pro Tebe 99% radu čím to je. Čidlo tlaku v sání, které nalezneš namontované zespoda v parohách, tj až za klapkou vzduchu. Stačí vyčistit nebo vyměnit a auto bude jezdit jako ďas.... Prosimte myslis, ze to je taky tim cidlem tlaku: obcas kdyz rano nastartuju, tak musim chvilinku pockat (staci 5 s), jinak kdyz hned slapnu na plyn, tak by to obcas chciplo. Vubec kdyz bych na nej slapnul trosku vic. A dalsi vec, ktera me obcas rozciluje je ta, ze nekdy pri predjizdeni nebo prudcim rozjezdu to netahne pravidelne, jako by tomu chvilema chybelo palivo nebo vzduch (jakoby bylo neco ucpany). Proste dam treba trictvrte plynu na rozjezd, tahne to, pak to trosku vynecha, tak ten plyn doslapnu naplno, jeste chvilicku to nic nedela a pak to teprve vypali. Jakoby tam bylo neco uspanyho. Nevim. Muze to byt tim čidlem tlaku v sání? Ja vim, muze to bejt cimkoli. Vaša [Editován dne 4/4/05 Petr X] Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem Petr X Prosimte myslis, ze to je taky tim cidlem tlaku: obcas kdyz rano nastartuju, tak musim chvilinku pockat (staci 5 s), jinak kdyz hned slapnu na plyn, tak by to obcas chciplo. Vubec kdyz bych na nej slapnul trosku vic. A dalsi vec, ktera me obcas rozciluje je ta, ze nekdy pri predjizdeni nebo prudcim rozjezdu to netahne pravidelne, jako by tomu chvilema chybelo palivo nebo vzduch (jakoby bylo neco ucpany). Proste dam treba trictvrte plynu na rozjezd, tahne to, pak to trosku vynecha, tak ten plyn doslapnu naplno, jeste chvilicku to nic nedela a pak to teprve vypali. Jakoby tam bylo neco uspanyho. Nevim. Muze to byt tim čidlem tlaku v sání? Ja vim, muze to bejt cimkoli. [Editován dne 4/4/05 Petr X] Tak to s tim chcipanim po nastartovani a lehkem seslapnuti plynu mi delalo taky.Vycistil jsem ten krokovej moturek a dosedaci plochu a prestalo to. Takze to taky zkus a uvidis. S tim druhym, jak ti to spatne akceleruje, to netusim, dela to na obe paliva - benzin i LPG ? Co mas vlastne za zarizeni na LPG Citovat
Petr X Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem Petr X [Editován dne 4/4/05 Petr X] Tak to s tim chcipanim po nastartovani a lehkem seslapnuti plynu mi delalo taky.Vycistil jsem ten krokovej moturek a dosedaci plochu a prestalo to. Takze to taky zkus a uvidis. S tim druhym, jak ti to spatne akceleruje, to netusim, dela to na obe paliva - benzin i LPG ? Co mas vlastne za zarizeni na LPG No kdyz se mi do toho bude chtit, tak se do toho pustim, ale nevim. Jestli to bude jenom chcipat pri seslapnuti po nastartovani a nic jinyho, tak me to nejak netrapi, zvykl jsem si No a pokud jde o tu akceleraci - dela to i na benzin, teda myslim. Jinak vsriky a ridici jednotku LPG mam VIALLE. Myslel jsem, jestli to neni tim vyfukem, ze byl predtim trosku shnily, ale obcas to dela i ted. Neni to tak hrozny, jen nekdy to proste trochu citim, ze to neakceleruje pravidelne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.