ivannk Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 zdravim, zdravim, tak som to konečne sťahol z toho serveru a nahodil na kartu. U mna Mirco SD Adata 8Gb cez adapter bez problemu. Ešte mam volnych cez 400 MB. Mapy su určite nove. Už je tam nova obchadzka Vamberku. Citovat
Vlado-77 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Zdravim. 1. Chcem sa spytat ci je nejaky problem s registraciou na gpsunderground. Po registracii som nedostal aktivacny email ako tam bolo pisane. 2. Pisete o stiahnuti map a aj FW (ja mam 28.01). Ak je auto este v zaruke moze sa niekto v ASO do toho dodrbat ak si zmenim FW? Alebo je mozne to chciet od ASO za free Vopred dik. Citovat
manster Odesláno 17. březen 2012 Autor Odesláno 17. březen 2012 Zdravim. 1. Chcem sa spytat ci je nejaky problem s registraciou na gpsunderground. Po registracii som nedostal aktivacny email ako tam bolo pisane. 2. Pisete o stiahnuti map a aj FW (ja mam 28.01). Ak je auto este v zaruke moze sa niekto v ASO do toho dodrbat ak si zmenim FW? Alebo je mozne to chciet od ASO za free Vopred dik. Podle mně to nemá vliv na záruku, navíc lze udělat fintu na servis, zajít tam, postěžovat si, že vám rádio často mrzne a resetuje, což se opravdu občas stává. Servis by neměl mít problém vám nahrát nový FW zdarma, navíc je to otázka půl hodinky a jen tam strčí CD. Co se gpsunderground týká, měl jsem podobný problém, chyba byla, že můj poštovní server zahodil aktivační mail jako SPAM, založil jsem si novou adresu a našel jsem to ve Spamu, potvrdil a OK. Případně se lze přihlásit přes Facebook bez nutnosti registrace. Nahoře je CONNECT WITH FACEBOOK Citovat
jandre Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 no jestli máš taky RNEG, tak: 1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA) 2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli. 3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou. 4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou. Ahoj manster, mám dotaz, mám 5008 s RNEG navigací a zajímalo by mě zda ti opravdu funguje přehrávání MP3 z SD karty. Prošel jsem už hodně fór včetně Gpsundergroundu a nikomu to nefunguje... Díky za info. V. Citovat
romarosa Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 no jestli máš taky RNEG, tak: 1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA) 2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli. 3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou. 4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou. Ahoj manster, mám dotaz, mám 5008 s RNEG navigací a zajímalo by mě zda ti opravdu funguje přehrávání MP3 z SD karty. Prošel jsem už hodně fór včetně Gpsundergroundu a nikomu to nefunguje... Díky za info. V. Ja mám verziu 33.01 a z SD karty neviem prehrať MP3. Funguje to niekomu? Alebo aká verzia Frim to podporuje? [upravil dne 14/4/12 18:21 od romarosa] Citovat
manster Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 Omlouvám se za milné info s MP3 na SD kartě - pravdu má náčelník: Tahle funkce nefunguje, stejně jako stále očekávané přehrávání hudby z telefonu přes bluetooth. [upravil dne 15.10.2012 09:14 od manster] Citovat
manster Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Nové mapy 2012-2013 jsou venku. http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/18945-myway-wipnav-rneg-maps-2012-2013-all-firmware-download-install.html Citovat
ivannk Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 zdravím, mohl by někdo ty mapy uploadnout na přístupnější server? díky Citovat
manster Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 to už jsem párkrát dělal, pak nebylo ani děkuju... je toho 8GB a server z GPSund funguje v pohodě, jen se tahá jeden po druhém pokud nechceš platit za rychlost. Jinak mapy fungujou bez problému i s fw40.3b Citovat
manster Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 žádná registrace není potřeba. Jen linky nejsou uvedené přímo na foru, ale v dokumentu, který si stáhneš hned z prvního příspěvku, je tam i postup instalace anglicky a francouzsky. Citovat
Biliboy Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Zdravim stiahol som mapy maju 4,3G problem je ze ked som ich dal na origo kartu z 2011/12 tak nefunguju... Aky je tam postup treba nieco este urobit? V popise je ze treba stiahnut ZIP subor ale na ten sa treba registrovat... Citovat
manster Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Zdravím, 4,3GB je velikost origo map, s těmi nic nenaděláš ani když je dáš na svojí origo kartu (jsou vázaný na ID karty). . Je toho celkem cca 8GB a je nutné to nahrát na 16GB kartu. [upravil dne 5.12.2012 15:25 od manster] Citovat
Guest nunu Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Kluci, mohl by mne nekdo napsat jak to stahnout bez placeni z toho groove servru ? At se divam jak chci, nekde nemam download... Dekuju za pomoc. Citovat
manster Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 Ahoj, už to dávno zmizelo z groov serveru. Když prohledáš tohle téma http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/18945-myway-wipnav-rneg-maps-2012-2013-all-firmware-download-install-13.html tak objevíš nové linky. případně mi dej svůj mail a já ti ty linky pošlu. Na eDisk už to dávat nebudu, stejně se to za chvíli zase změní. Citovat
Guest nunu Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Dekuju moc, uz jsem nasel. nevim jaka verze fw je v navigaci, zkusim nejdriv bez upgrade. Pripadne napisu. jeste jednou diky moc. Citovat
manster Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 není zač, tahle verze chodí na všech FW, jinak v.40.03b je stabilní a má lepší kvalitu zvuku při telefonování. Citovat
manster Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Zdravím všechny, kdo mají navi RNEG. Na světě je nový firmware, který opět napravuje některé chyby, a to hlavně spolupráci Blutetooth s telefony, drobné chyby při navigaci, občasné potíže s audiem po nastartování. Stahovat možno zde: http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/18753-firmwares-rneg-myway-wipnav-citro%C3%ABn-peugeot.html Instalace stejná jako vždy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.