Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, zdravim, tak som to konečne sťahol z toho serveru a nahodil na kartu. U mna Mirco SD Adata 8Gb cez adapter bez problemu. Ešte mam volnych cez 400 MB. Mapy su určite nove. Už je tam nova obchadzka Vamberku.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim.

1. Chcem sa spytat ci je nejaky problem s registraciou na gpsunderground. Po registracii som nedostal aktivacny email ako tam bolo pisane.

2. Pisete o stiahnuti map a aj FW (ja mam 28.01). Ak je auto este v zaruke moze sa niekto v ASO do toho dodrbat ak si zmenim FW? Alebo je mozne to chciet od ASO za free :myslim

Vopred dik. :papa

Odesláno
Zdravim.

1. Chcem sa spytat ci je nejaky problem s registraciou na gpsunderground. Po registracii som nedostal aktivacny email ako tam bolo pisane.

2. Pisete o stiahnuti map a aj FW (ja mam 28.01). Ak je auto este v zaruke moze sa niekto v ASO do toho dodrbat ak si zmenim FW? Alebo je mozne to chciet od ASO za free :myslim

Vopred dik. :papa

Podle mně to nemá vliv na záruku, navíc lze udělat fintu na servis, zajít tam, postěžovat si, že vám rádio často mrzne a resetuje, což se opravdu občas stává. Servis by neměl mít problém vám nahrát nový FW zdarma, navíc je to otázka půl hodinky a jen tam strčí CD. Co se gpsunderground týká, měl jsem podobný problém, chyba byla, že můj poštovní server zahodil aktivační mail jako SPAM, založil jsem si novou adresu a našel jsem to ve Spamu, potvrdil a OK. Případně se lze přihlásit přes Facebook bez nutnosti registrace. Nahoře je CONNECT WITH FACEBOOK

• O 4 týdny později...
Odesláno
no jestli máš taky RNEG, tak:

1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA)

2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli.

3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou.

4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou.

Ahoj manster,

mám dotaz, mám 5008 s RNEG navigací a zajímalo by mě zda ti opravdu funguje přehrávání MP3 z SD karty. Prošel jsem už hodně fór včetně Gpsundergroundu a nikomu to nefunguje...

Díky za info.

V.

Odesláno
no jestli máš taky RNEG, tak:

1) není to DVD mechanika, ale pouze CD (čte MP3, WMA)

2) žádnou jinou paměť tohle rádio nemá (např. harddisk) a pokud já jsem studoval origo rádia co se dávala do 807, tak žádné nemá harddisk. Takže ti kecali, protože o tom houby věděli.

3) tudíž mapy MUSÍ být uložené na SD kartě a z té se čtou.

4) pokud v danou chvíli nepotřebuješ navigaci, můžeš tam strčit jinou SD kartu s MP3 nebo WMA muzikou.

Ahoj manster,

mám dotaz, mám 5008 s RNEG navigací a zajímalo by mě zda ti opravdu funguje přehrávání MP3 z SD karty. Prošel jsem už hodně fór včetně Gpsundergroundu a nikomu to nefunguje...

Díky za info.

V.

Ja mám verziu 33.01 a z SD karty neviem prehrať MP3. Funguje to niekomu? Alebo aká verzia Frim to podporuje?

[upravil dne 14/4/12 18:21 od romarosa]

Odesláno

Omlouvám se za milné info s MP3 na SD kartě - pravdu má náčelník: Tahle funkce nefunguje, stejně jako stále očekávané přehrávání hudby z telefonu přes bluetooth.

[upravil dne 15.10.2012 09:14 od manster]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

to už jsem párkrát dělal, pak nebylo ani děkuju... je toho 8GB a server z GPSund funguje v pohodě, jen se tahá jeden po druhém pokud nechceš platit za rychlost. Jinak mapy fungujou bez problému i s fw40.3b

Odesláno

žádná registrace není potřeba. Jen linky nejsou uvedené přímo na foru, ale v dokumentu, který si stáhneš hned z prvního příspěvku, je tam i postup instalace anglicky a francouzsky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim stiahol som mapy maju 4,3G problem je ze ked som ich dal na origo kartu z 2011/12 tak nefunguju... Aky je tam postup treba nieco este urobit? V popise je ze treba stiahnut ZIP subor ale na ten sa treba registrovat...

Odesláno

Zdravím, 4,3GB je velikost origo map, s těmi nic nenaděláš ani když je dáš na svojí origo kartu (jsou vázaný na ID karty). . Je toho celkem cca 8GB a je nutné to nahrát na 16GB kartu.

[upravil dne 5.12.2012 15:25 od manster]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kluci, mohl by mne nekdo napsat jak to stahnout bez placeni z toho groove servru ? At se divam jak chci, nekde nemam download... Dekuju za pomoc.

Odesláno

Dekuju moc, uz jsem nasel. nevim jaka verze fw je v navigaci, zkusim nejdriv bez upgrade. Pripadne napisu. jeste jednou diky moc.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...