Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dnes pokoušel vyndat ten plastový vnitřek za víčkem nádrže,ale nepodařilo se mi to.Odšrouboval jsem tu matici a samotný plast má pak být nacvaknutý na dvou místech,ale stejně mi to nešlo vyndat.Bál jsem se ale za to pořádně vzít,abych to nezlomil.A samotný mechnismus jsem prstem v otvoru po té matici nikde nenahmatal,asi někam zapadl.:(

Odesláno

Mám takové tušení že servo zajišťování víčka nádrže je z vnitřní strany blatníku. Přístup k němu bude po demontáži plastového podběhu. Zkus pro jistotu šáhnout z vnitřní pravé kapsy v kufru směrem k víčku, zda tam nenahmatáš servo, ale myslím že tam není.

Odesláno

Jasně ze jsem ,,kukal,, .......kdyby jsi precetl co píšu na začátku této stránky,tak bys věděl,že mi to nešlo vyndat ,drží to tam fest,páčil jsem to šroubovákem,až jsem se bál,že to zlomím,víš?

Odesláno

Ahoj Honzo,no páčil jsem celej ten posranej plast,co je z jednoho kusu okolo toho otvoru,kam se čerpá benzín.Má to tam držet na dvou zacvaknutých packách,ale za Boha to nejde.Zasunul jsem šroubovák mezi karoserii a ten plast,nadzvedával a odtahoval jsem ho,ale stejně to nechtělo povolit.Podle toho nákresu to ale nikde jinde držet na ničem nemá.

Odesláno

Ten plast tam má zůstat. Ty musíš povolit tu matku u té západky a celek toho zajišťování spadne dolů. Musíš vyndat plastový podběh nad kolem.

Odesláno

Tu matku jse mměl povolenou,ale o podběhu jsem se dozvěděl až ted\' od tebe.Ten plast je ale taky vyndavací.Je praqvda,že ten mechanismus,jak jsem slyšel,někam spadl.Nevíš,je to nějak složité dát pryč ten podběh? Nemám totiž žádnou dílnu ani garáž.

Odesláno

Musíš zespoda vzadu vyšroubovat šroubky, teď přesně nevím zda je někde v podběhu ještě nějaká příchytka. Musíš kouknout, pokud je tak vyndat a potom vyndat podběh. Tam bude to servo. Jo, samozřejmě musí kolo ven. Takže zvednout a dobře podložit.

[upravil dne 6/4/11 21:50 HonzaZ]

Odesláno

no takze po precitani sudim ze si ten postup na demontaz nekukal, aspon nie postup...

.... klasika... pozrel si poslednu stranu a rovno si siel na vec.... :myslim keby ano tak plastovy podbeh mas davno vonku a nepacis tam nejake sroby :D

:papa:papa:papa:D

Odesláno

VYŘEŠENO - SPRAVENO :D Po sundání kola a docela pracné demontáži plast. podběbu ( drží tam cca na 7 místech různými šroubky a nacvakávacími ůchyty,navíc jsou tyto šroubky hvězdičkové,což jsem samozřejmě neměl takovýto šroubovák),mi vypadl na zem ten motůrek.Byl odpojený od napájecího kabelu a naštěstí funkční .Takže jsem vyjížděcí mechanismus prostříkal wédéčkem,znovu zapojil a namontoval zpět.

Takže všem zůčastněným při snaze mi s tímto problémem pomoci moc a moc děkuji :papa

P.S. takže ted\' mi zbylo vyměnit přední levé ložisko a spravit klima,která podle dia vůbec nejde.........to už bude horší

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...