filipino Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Dobrý den kolegové ,jak je to se zamykáním nádrže u 407-ky? Nezamyká se vůbec,nebo jen u vyšších výbav?Docela mě to zarazilo,protože u 406-ky se mi nádrž otvírala páčkou vedle levé nohy,a tady nic. Citovat
Návštěvník Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Mám 807 a tam je to na klíček. Není to u 407 zamčený centrálem? Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ked zamkens auto, viecko nadrze sa otvorit neda... vzdy ked sa zamkne centralom auto zamkne sa aj viecko nadrze... ked central odomknes, odomkne sa aj viecko nadrze p.s.: nechce sa mi verit ze si to pri zamknutom aute neskusal ak je vsak viecko nadrze aj pri zamknutom aute otvorena, teda to viecko ti ide otovrit tak budes mat vadny asi ten zamok. cislo 11. [upravil dne 3/4/11 20:27 Marcel00] Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Ano,tak by to mělo být s tím centrálem,zkoušel jsem při zamknutém autě a víčko se mi otvírá.Takže je rozbyté,to je mi ted\' už jasné.Pokusím se to nějak spravit,i když ted\' nevím jak.Díky chlapci Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Díky Marceli,stáhl jsem si přílohu a zítra se na to podívám.Pokud to bude nad moje síly,tak až pojedu do servisu na výměnu předních ložisek,tam jim tam zadám i toto. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 sorry za off topic, ale predne lozisko som menil teraz minuly tyzden. Cena za lozisko sa pohybuje od 50 - 70€ (Peugeot za to iste SNR pyta 160€). Urcite mas v okoli sikovneho technika co ti to vymeni. Lis je nutnostou aby mal. Takze rozdiel ci das 320e plus praca, alebo 120e plus praca sikovnemu kamosovi co sa rozumie a vie lozisko vymenit. [upravil dne 3/4/11 21:09 Marcel00] Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 No já právě momentálně nikoho neznám,kdo by mi to mohl udělat,ale třeba i jiné věci.Ono to je velice těžké v této branži najít někoho poctivého ,kdo tě nebude chtít okrást.Mám s tím špatné zkušenosti,s mojí předešlou 406-kou jsem jezdil k známému od kamaráda,a ten se nakonec ukázal jako podvodník,neměnil,co měl měnit,nedával nové,ale staré díly atd. Nevíš tedy o někom tady na foru,kdo má servis okolo Prahy a kdo dělá peugeoty? Citovat
Mike407 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 A nezkoušel jsi ten zámek rozhýbat? Já, když jsem si přivezl 407, tak mi také nefungovalo zamykání nádrže. Ta tyčka, která se do víčka vysouvá, sebou jen cukala a nevyjížděla. Tak jsem tam zkusil stříknout trochu WD40, tenkým šroubováčkem jsem s ní zahýbal a po několikerém odemknutí a zamknutí začala běhat jak má. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 No já právě momentálně nikoho neznám,kdo by mi to mohl udělat,ale třeba i jiné věci.Ono to je velice těžké v této branži najít někoho poctivého ,kdo tě nebude chtít okrást.Mám s tím špatné zkušenosti,s mojí předešlou 406-kou jsem jezdil k známému od kamaráda,a ten se nakonec ukázal jako podvodník,neměnil,co měl měnit,nedával nové,ale staré díly atd. Nevíš tedy o někom tady na foru,kdo má servis okolo Prahy a kdo dělá peugeoty? mozes to zkusit tak ze sa dohodni v peugeote ze si donesies vlastny material. vymysli si ze si dostal k autu od povodneho majitela. aspon mas 200e usetrene. pokial je nutne menit obidve loziska naraz. mne stacilo menit len jedno (vada materialu). co sa zamku tyka, skus ako ti Mike407 radi... mozno je to len banalita. [upravil dne 3/4/11 21:31 Marcel00] Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Nezkoušel,taky mám auto z venku,z Holandska,protože jsem myslel,že se to zkrátka nezamyká.On mě k té myšlence nezamykání totiž přivedl kamarád,co má jeep grand cherokee a tam se prý nádrž nezamyká.Ale jo,zítra to nejdřív zkusím ,,rozviklat,, védéčko mám taky tak uvidím.Díky za tip Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Marceli,samozřejmě,že potřebuji vyměnit pouze levé přední,ale technik říkal,že doporučují vždy zákazníkům vyměnit obě.A cenu říkal 7-8 tisíc,ale ted\' nevím,jestli za jedno nebo obě Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 v teme pokracuj tu: tam som ti aj odpisal... Citovat
Judes Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 filipino skús pozrieť poistku F2 (uzamykanie palivovej nádrže) v ľavom zadnom blatníku. Citovat
filipino Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Díky Judes,podívám.......tam jsou také pojistky ? Citovat
Marcel00 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 tam su poistky na vsetko... aj na prdnutie :D:D:D Citovat
micki407 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Mě se na zámku nádrže vysypalo servo které tam je, je to klasický servo s elektrickým motůrkem. Sundal jsem plastové nadkolí u víčka nádrže a vyndal to servo. V Peugeotu si za něj řekli asi 650Kč tak jsem si koupil obyčejné univerzální na centrál trošku přizpůsobil do držáku origo serva zapojil a vše funguje jak má. Je to taková levnější varianta pokud by jsi nechtěl vyhazovat za nové origo servo. Citovat
filipino Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Tak si pánové představte,že jsem žádné pojistky v levém zadním blatníku nenašel Mají tam být určitě? Mám je pod volantem a v motoru. Jsou tam pouze vyvedené nějaké konektory pro připojení něčeho a plastová přihrádka.Jinak nic.............A k samotnému víčku jsem se dnes nedostal,zítra na to budu mít víc času. Citovat
Judes Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Mala by tam biť taká čierna krabička v ktorej sú tie poistky, aspoň na sedane tam je. Citovat
filipino Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 Hmmm,asi bude rozdíl mezi sedanem a kombi............... Citovat
Přema Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Já mám vzadu vlevo u SW takovou elektrárnu že by to stačilo na oživení minimálně 2 favoritů.......ale je to dle výbavy a motorizace.......a u 1,8 benzín toho bohužel tam asi moc nebude..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.