sergio1989 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Mám problém nejde stahování okenka u spolujezdce, nahoru jde dolu ne. Rozebral jsem dveře a zjistil že do motorku jdou dva kabely Při pojezdu nahoru naměřím 12 V vlevo - v pravo + když dam pojezd aby šlo okenku dolu nenaměřím nic takže jse problém v elektrice. Nejde ovládat ani ovladačem u spolejzdce ani ovladačem u mě u řidiče. Vždy jen slyším jak se motorek snaží vytlačit okenko nahoru ale dolu nechce.Zajimavé je že někdy když otevřu dveře u řidiče tak to někdy funguje někdy ne. Nahoru to jde vždy ale dolu jen někdy při otevřených dveří u řidiče. Nevítě někdo čém to je ? Děkji:mad: Citovat
Petrn0 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 máš asi přelámaný dráty v průcodce z kastle do dveří [upravil dne 3/4/11 18:19 Petrn0] Citovat
sergio1989 Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 tak jsme to celé pročetl. Ještě se zeptám neví někdo jak zjistti jeslti je prblém v pruchodce prývych nebo levých dveří ? i když je pravda že v pravých mi občas zlobí central někdy zajede někdy nezajede. Příští neděli na to mrknu a dám vědět jak to dopadlo. Díky za rady přátelé Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 měl jsem problem s centralem a s okny a levý mi taky blblo,jednou zustalo na hoře nedovřený ,jindy zase sjelo dolu a nahoru už se mu nechtělo po dvoudenní práci v servisu,kde mi dávali dohromady elektriku v tý průchodce ze dveří(píšu o dveřích řidičových) aby to všechno fungovalo,je to propojený i na levou stranu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.