Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém nejde stahování okenka u spolujezdce, nahoru jde dolu ne. Rozebral jsem dveře a zjistil že do motorku jdou dva kabely Při pojezdu nahoru naměřím 12 V vlevo - v pravo + když dam pojezd aby šlo okenku dolu nenaměřím nic takže jse problém v elektrice. Nejde ovládat ani ovladačem u spolejzdce ani ovladačem u mě u řidiče. Vždy jen slyším jak se motorek snaží vytlačit okenko nahoru ale dolu nechce.Zajimavé je že někdy když otevřu dveře u řidiče tak to někdy funguje někdy ne. Nahoru to jde vždy ale dolu jen někdy při otevřených dveří u řidiče. Nevítě někdo čém to je ? Děkji:mad:

Odesláno

tak jsme to celé pročetl. Ještě se zeptám neví někdo jak zjistti jeslti je prblém v pruchodce prývych nebo levých dveří ? i když je pravda že v pravých mi občas zlobí central někdy zajede někdy nezajede. Příští neděli na to mrknu a dám vědět jak to dopadlo. Díky za rady přátelé

Odesláno

měl jsem problem s centralem a s okny a levý mi taky blblo,jednou zustalo na hoře nedovřený ,jindy zase sjelo dolu a nahoru už se mu nechtělo

po dvoudenní práci v servisu,kde mi dávali dohromady elektriku v tý průchodce ze dveří(píšu o dveřích řidičových) aby to všechno fungovalo,je to propojený i na levou stranu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...