JuroSK Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Čaute včera som bol na diagnostike lebo som pocítil zlenivenie auta a auto motor nemá taký hladký chod ako prvej a tým že ho musím viacej vytáčať aby sa aspoň auto ako tak hýbalo stúpla spotreba o 0,5l.Myslel som že to bude ERG ale že vraj je to váha vzduchu dnes som to len tak zbežne pozrela a nenašiel som tam nič poškodené.Dá sa dáko otestovať?Lebo keď som sa pozeral na kabeláž vyzerá dosť biedne a či to nebude len niekde v koncovke čo by ste poradili ako dokážem rozpoznať či je fakt zlá.Dnes som pozeral ceny dá sa zohnať medzi 60 až 100€ za koľko ste ju kúpili a pomohlo to? P.S. ide o 2,0hdi 79KW 2002r [upravil dne 2/4/11 08:43 JuroSK] Citovat
mariosa Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Nazdarek Myslim ze na oko nepoznas ze ti spatne funguje vaha vzduchu a kdyby byla spatna tak by ti to psalo nejakou hlasku. Co me pomohlo asi pred mesicem k oziveni auta bylo toto: TEC-2000 Čistič palivové soust. DIESEL 375ml http://autokelly.cz/#PATH=3761800;4732700;3772179|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1958792|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Auto ted jezdi tak o 20% lepe, asi se me to po case nekde ucpalo. Za ty penize ti to urcite stoji. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 okem nepoznáš nic, zkus koupit sprej na čistění váhy (cca 170kč) a vyčistit ji... jen tak váhu nekupuj, je dost drahá na to, abys ji koupil zbytečně http://www.olejshop.cz/autokosmetika/p/cistic-na-vahy-vzduchu-liqui-moly-200ml-li4066/ [upravil dne 2/4/11 12:25 ozzy56] Citovat
JuroSK Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 no však práve chcem najskôr vyskúšať niečo iné a kúpiť novú až ako krajnú možnosť.Som ani nevedel že dáky čistič na váhu existuje za vyskúšanie to stojí.Dám vedieť ako to dopadlo.Zatiaľ ďakujem Citovat
JuroSK Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Dnes mi to nedalo a zhodil som váhu vzduchu.Vnútro bolo pokryté jemným filmom od oleja a prachu +drobný kúsok listu. Keďže som nemal ten čistič váhy prehľadal som garáž a jediné vhodné čo som našiel bol čistič motora s jemným rozprašovačom.V návode nebolo nič čo by ju mohlo poškodiť tak som celé vnútro vystriekal nechal krátko pôsobiť,opláchol dest. vodou,vyfúkal vzduchom a na koniec prečistil jemnou handričkou Zatiaľ čo som ju pre istotu nechal preschnúť na slnku hľadal som príčinu odkiaľ sa tam mohla dostať ta špina a zsitil som že spodná skrinka s filtrom je preliačená a jeden zadný držiak odlomený a keď som priložil vrchný kryt vznikla medzera 4-5mm a odtiaľ nasávalo aj vzduch ktorý nešiel cez filter.Prevŕtal som dierku na kryte aby sa tam dala dať skrutka. Nahodil váhu kontakty nastriekal kontoxom.Založil kryt tak aby všade dosadal a hneď ho na testovaciu jazdu.Jazdil som celý deň aj s chladným aj horúcim motor a išlo to zas tak ako má čiže hneď som porušil na hlavnej 90ku o 60:) Už len pre istotu vymením vzduch. filter a dúfam už sa to nebude serkať aj keď celé to zabralo 10min Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.