Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute včera som bol na diagnostike lebo som pocítil zlenivenie auta a auto motor nemá taký hladký chod ako prvej a tým že ho musím viacej vytáčať aby sa aspoň auto ako tak hýbalo stúpla spotreba o 0,5l.Myslel som že to bude ERG ale že vraj je to váha vzduchu dnes som to len tak zbežne pozrela a nenašiel som tam nič poškodené.Dá sa dáko otestovať?Lebo keď som sa pozeral na kabeláž vyzerá dosť biedne a či to nebude len niekde v koncovke čo by ste poradili ako dokážem rozpoznať či je fakt zlá.Dnes som pozeral ceny dá sa zohnať medzi 60 až 100€ za koľko ste ju kúpili a pomohlo to?

P.S. ide o 2,0hdi 79KW 2002r

[upravil dne 2/4/11 08:43 JuroSK]

Odesláno

Nazdarek

Myslim ze na oko nepoznas ze ti spatne funguje vaha vzduchu a kdyby byla spatna tak by ti to psalo nejakou hlasku.

Co me pomohlo asi pred mesicem k oziveni auta bylo toto: TEC-2000 Čistič palivové soust. DIESEL 375ml

http://autokelly.cz/#PATH=3761800;4732700;3772179|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1958792|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

Auto ted jezdi tak o 20% lepe, asi se me to po case nekde ucpalo. Za ty penize ti to urcite stoji.

Odesláno

no však práve chcem najskôr vyskúšať niečo iné a kúpiť novú až ako krajnú možnosť.Som ani nevedel že dáky čistič na váhu existuje za vyskúšanie to stojí.Dám vedieť ako to dopadlo.Zatiaľ ďakujem

Odesláno

Dnes mi to nedalo a zhodil som váhu vzduchu.Vnútro bolo pokryté jemným filmom od oleja a prachu +drobný kúsok listu.

Keďže som nemal ten čistič váhy prehľadal som garáž a jediné vhodné čo som našiel bol čistič motora s jemným rozprašovačom.V návode nebolo nič čo by ju mohlo poškodiť tak som celé vnútro vystriekal nechal krátko pôsobiť,opláchol dest. vodou,vyfúkal vzduchom a na koniec prečistil jemnou handričkou

Zatiaľ čo som ju pre istotu nechal preschnúť na slnku hľadal som príčinu odkiaľ sa tam mohla dostať ta špina a zsitil som že spodná skrinka s filtrom je preliačená a jeden zadný držiak odlomený a keď som priložil vrchný kryt vznikla medzera 4-5mm a odtiaľ nasávalo aj vzduch ktorý nešiel cez filter.Prevŕtal som dierku na kryte aby sa tam dala dať skrutka.

Nahodil váhu kontakty nastriekal kontoxom.Založil kryt tak aby všade dosadal a hneď ho na testovaciu jazdu.Jazdil som celý deň aj s chladným aj horúcim motor a išlo to zas tak ako má čiže hneď som porušil na hlavnej 90ku o 60:)

Už len pre istotu vymením vzduch. filter a dúfam už sa to nebude serkať aj keď celé to zabralo 10min

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...