pretekar Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Auto prestalo same od seba blikat so smerovkami pri zamknuti alebo odomknuti. Najprv to nerobilo iba pri uzamykani ale teraz uz neblika vobec. Stretol sa s tym niekto? Citovat
pretekar Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 To uz robilo pred tym...len som to neriesil... Citovat
Sobol Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 mm myslím že se mi to stávalo jak byla baterka skoro vybitá.. tak jak jsem zamykal nebo odemykal auto v garáži tak to neblikalo.. po nabití to automaticky zase bliká... Citovat
pretekar Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Vyskusam to......ale nemam pocit ze by bola vybita...vsetko normalne funguje, startuje ako lusk,...Dam vediet... Citovat
pipistrel Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 to by chcelo radu nejakeho elektrikara asi Citovat
pretekar Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 No ked sa to nijak inak neprejavuje tak tazko bude nieco riesit elektrikar....kde zacat?? smerovky funguju Auto sa nabija tak rano uvidim.... Citovat
pretekar Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Nabijanie autobatérie NEPOMOHLO......este ma napada ci by to nemohlo robit dialkove od auta tym ze ma slabu baterku a auto to registruje..?? Citovat
Sobol Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 tak pokud máš slabou baterku v ovladači tak Ti při startování ukáže hláška něco jako typu: remote controll key is faulty.. Citovat
pretekar Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 No mrknem to....na chybove hlasky moc nereagujem lebo pri starte sa mi vzdy vyhadzuje jedna menom ESP/ASR system fault aj s pipanim a tak nejak som si na ten zvuk zvykol... antal: ked si menil baterku zrejme uz moc nesla - stretol si sa s tym NE-blikanim smeroviek??? [upravil dne 3.4.2011 13:13 pretekar] [upravil dne 3.4.2011 13:14 pretekar] Citovat
pretekar Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Dnes odpozorovane - sem tam si auto blikne, zalezi ako dlho som nic nerobil s dialkovym a hlaska pri kazdom starte \"remote control battery flat\" - takze je to jasne.... Citovat
pipistrel Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 no to je uplne jasne a ty si to nevedel Citovat
pipistrel Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 len potom opatrne pri rozoberani kluca aby si ho zlozil do pohody Citovat
pretekar Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 Ano ano...zajtra vykonam !! + dokupim zasa nieco na viac Antal: tebe ako turbo positive odporucim kupit tuto vec tiez a vymenit za hadicu ktoru tam mas, je to taka ticha akcia na odstranenie prenikania mnozstva oleja do intercooleru, kde aj peugeot oficialne odporucal !!!cistenie!!! intercoolera. Nove motory 200THP to tak maju a je to lepsie ako nasa verzia. http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=299 Aby som nezabudol ma to byt lacne a treba kupit 2 kusy ! [upravil dne 3.4.2011 19:33 pretekar] Citovat
antal Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 aku vec? .Mne autí šlape chvala bohu uplne bez problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.