disart Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Dobry den! vie mi prosim Vas niekto poradit? pasuju zadne sedačky z break do sedanu ? Mam voz 406 2,1 td r.v. 97 a sedačky z break su z modelu po faceliftu. Myslim ze s prednymi by problem nemal byt.ak sa mylim, prosim opravte ma, som cerstvy majitel. 406 Dakujem Citovat
paul jane Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Nepasujou, pac sedan to ma na pevno a sedak je v celku a kombi ma splapene a delene. Takze bez nejakych uprav to asi nepujde. Nerikam ze to nejde ale je stim nejaka prace. Citovat
Qcko Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Zadne sadecky breaku maju 4 skrutky, sedan len 2, v sedane su na bokoch navyse este aj dalsie kusy tapaciru ktore v breaku niesu. Ale samozrejme je, ze napasovat sa da vsetko Citovat
Jarek406 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 zdravim nechci otevirat další vlákno a tady řešíte sedačky tak se zkusím zeptat jestli někdo neví ja vyřešit problém s přední sedačkou u 406break začaly se mě vyklat a když sem zjištoval co stím je tak mě připadá že se vysypaly kuličky z těch kolejnic nevíte jestli se to dá něčím nahradit nebo jak to co nejlevnějš opravit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.