Raji Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Caute, zaujimalo by ma, ci sa da na P307 (r.v.2006) aktivovat funkcia \"Coming and LeavingHome\", teda rozsvietenie svetiel pri odomykani auta a aby zostali svietit aj par sekund po zamknuti. Je to dobra vec, ktora mi na tomto aute chyba... Vdaka za odpovede, nikde som to tu zatial nenasiel Citovat
shark734 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 pri odomykani to zrejme nefunguje, ale pred odchodom z auta, ked mas vytiahnuty kluc blikni dialkovymi a mali by ostat svietit stretavacky nejaku dobu Citovat
durino666 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 da sa to aktivovat aj na rv 2001 / ak zatvaranie okien pri podrzani zamknutia ? Citovat
honza-v Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 okna vyjedou při dlouze zmáčknutém zamčení :-) Citovat
durino666 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 okna vyjedou při dlouze zmáčknutém zamčení :-) aj na rv 2001 ? PS : Skusal som a nejde :/ [upravil dne 31.3.2011 21:14 durino666] Citovat
Raji Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Dik, tu fintu s bliknutim hned dnes vyskusam, dam vediet, ci mi to funguje Uz len vyriesit pri odomykani. Ked okolie nie je moc osvetlene, je to podla mna dobra vec, aspon vidim, ako k autu bezpecne dojst. Citovat
Raji Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Mne to vytiahnutie okien tiez nejde, a tom mam 2006ku. Ide to urcite, ak mas vsetky 4 okna v elektrike, svihadla bohuzial - podla skusenosti... Citovat
shark734 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 mne dotahovanie okien s DO ide...je mozne ze to nemas aktivovane v BSI...kamarat ma len predne okna v elektrike a tiez to ide Citovat
Honimír Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Já mám přední okna elektrické a zadní ručně stahované a to vyjíždění předních na klíč mi jde Ještě vyzkouším to bliknutí dálkovýma při odchodu z auta s vytaženým klíčem, jestli to bude chvilku svítit , mám 2005 *** tak potvrzuji fumkci svítících světel po opuštění auta, stačí fakt jen probliknout dálkáče a odejít, světla svítí asi 45 sekund - 1 minutu No vida co se člověk dozví po 6ti letech i když já to nepotřebuju, do garáže mi svítí erární lampa z ulice [upravil dne 1.4.2011 19:03 Honimír] Citovat
Raji Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Potvrdzujem aj ja, tiez mi tie svetla po bliknuti funguju Udajne by sa to ale malo dat nastavit aj v riadiacej jednotke, dam vediet, ked sa to podari, cez vikend by som sa na to chcel pozriet. Dakujem aj za tip na dotahovanie okien, tiez to aktivujem Citovat
nikol Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Okna jdou dovřít i když máš jen přední v elektrice:) Stačí jen když sjedeš s oknem dolu a stále držíš než to zacvaká a pak to stéjne i nahoru a držíš než to zacvaká. Pak by to mělo být aktivované Citovat
shark734 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 to co pipisuje nikol je \"kalibracia\" koncovych poloh okien, treba to spravit ked odpajas baterku...ale niekedy ta funkcia nieje aktivovana v BSI cez dia Citovat
Existujuci Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Dik, tu fintu s bliknutim hned dnes vyskusam, dam vediet, ci mi to funguje Uz len vyriesit pri odomykani. Ked okolie nie je moc osvetlene, je to podla mna dobra vec, aspon vidim, ako k autu bezpecne dojst. Tak skus zatlacit a podrzat zamykanie auta na dialkovom,ked si cca 10m od auta.Vtedy ti zacnu blikat smerovky-a to ti urobi dostatocne svetlo okolo auta. Vola sa to myslim vyhladanie auta na velkom parkovisku. Mne sa pri odomykani dialkovym zapnu denne svetla na cca 5s.Je to sposobene asi odberom prudu z bat. S tymi oknami je to ako pise nikol. Citovat
nikol Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 O té kalibraci jsem věděl,ale bez toho nastavení to nebude fungovat.A to že se to musí aktivovat BSI to jsem netušil:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.