Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, zaujimalo by ma, ci sa da na P307 (r.v.2006) aktivovat funkcia \"Coming and LeavingHome\", teda rozsvietenie svetiel pri odomykani auta a aby zostali svietit aj par sekund po zamknuti. Je to dobra vec, ktora mi na tomto aute chyba...

Vdaka za odpovede, nikde som to tu zatial nenasiel :)

Odesláno

Dik, tu fintu s bliknutim hned dnes vyskusam, dam vediet, ci mi to funguje :)

Uz len vyriesit pri odomykani. Ked okolie nie je moc osvetlene, je to podla mna dobra vec, aspon vidim, ako k autu bezpecne dojst.

Odesláno

Mne to vytiahnutie okien tiez nejde, a tom mam 2006ku. Ide to urcite, ak mas vsetky 4 okna v elektrike, svihadla bohuzial - podla skusenosti...

Odesláno

Já mám přední okna elektrické a zadní ručně stahované a to vyjíždění předních na klíč mi jde :roker Ještě vyzkouším to bliknutí dálkovýma při odchodu z auta s vytaženým klíčem, jestli to bude chvilku svítit , mám 2005 :roker

*** tak potvrzuji fumkci svítících světel po opuštění auta, stačí fakt jen probliknout dálkáče a odejít, světla svítí asi 45 sekund - 1 minutu :roker No vida co se člověk dozví po 6ti letech :D i když já to nepotřebuju, do garáže mi svítí erární lampa z ulice :bacha

[upravil dne 1.4.2011 19:03 Honimír]

Odesláno

Potvrdzujem aj ja, tiez mi tie svetla po bliknuti funguju :)

Udajne by sa to ale malo dat nastavit aj v riadiacej jednotke, dam vediet, ked sa to podari, cez vikend by som sa na to chcel pozriet.

Dakujem aj za tip na dotahovanie okien, tiez to aktivujem :)

Odesláno

Okna jdou dovřít i když máš jen přední v elektrice:)

Stačí jen když sjedeš s oknem dolu a stále držíš než to zacvaká a pak to stéjne i nahoru a držíš než to zacvaká. Pak by to mělo být aktivované:D

Odesláno
Dik, tu fintu s bliknutim hned dnes vyskusam, dam vediet, ci mi to funguje :)

Uz len vyriesit pri odomykani. Ked okolie nie je moc osvetlene, je to podla mna dobra vec, aspon vidim, ako k autu bezpecne dojst.

Tak skus zatlacit a podrzat zamykanie auta na dialkovom,ked si cca 10m od auta.Vtedy ti zacnu blikat smerovky-a to ti urobi dostatocne svetlo okolo auta. Vola sa to myslim vyhladanie auta na velkom parkovisku. Mne sa pri odomykani dialkovym zapnu denne svetla na cca 5s.Je to sposobene asi odberom prudu z bat.

S tymi oknami je to ako pise nikol.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...