Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny, chtěl bych vás poprosit kdo by měl minutu čas a chuť podpořit mého bráchu, tak do zítra do 31.3.2011 do 20:00hod. kdo má Facebook kdyby dal na FB stránku autodesk academia program, tam musí dát, že se mu přímo ta stránka líbí a pak dal že se mu líbí projekt Pavla Bukvu - Motoru z Tatry 613 ve 3D, chtěl bych touto formou podpořit mého bráchu, který to dělal celý s láskou a ohromnou trpělivostí, jelikož zakoupil motor, celý jej rozložil očistil (to bylo fakt hustý) a má za to můj obdiv a podle mne skvělý výsledný \"produkt\" a kdyby jste mu pomohli pár hlasy kohokoliv byl bych vám moc vděčný, soutěží o pomoc při dalším rýsování na Vysoké škole takzvanou 3D myší a jak v Tatrovce, tak v Ostravě kam po prázdninách nastoupí. Ještě jednou díky moc všem co podpoří mého bráchu pár kliknutím během zítřejšího dne, děkuji moc Tomáš Bukva:)

[upravil dne 30/3/11 22:53 Speedy306]

Odesláno

Pro zajímavost, protože já jsem bráchovou prací fakt nadšený už je doma Škoda 110r, je vyvařená, rozšířená a ten motor po dokončení tohoto projektu (má i převodovku, spojku,...) se má usadit právě do této 110r a možná vyjede i na nějaký ten sprint či podobně po dokončení prací, předpokládám zhruba příští rok v létě:)

Odesláno
Mas to tam. Tvoj bracho je taky novodoby umelec. Sikony je.

Díky moc za bráchu:) Vyřídím:) Bych přál vidět jak to dělal všechno a jak to vypadá přímo spuštěný v programu, udělal i video jak to vrčí a pod. je to fakt krásný a před dokončením již samotný motor přesahoval 1000 dílů, těším se jak se spojí i spojka a převodovka, ale na to už si musí do školy na lepší PC, to jeho už nezvládne tolik dílů:)

[upravil dne 31/3/11 09:23 Speedy306]

Odesláno

Pěkný to je. V inventoru by se mi ta hlava ani blok dělat nechtěli:super

Speedy306: brácha je ještě na střední, že jo? My jsme právě ve čtvrťáku dělali taky projekty v inventoru a potom jsme dostávali certifikáty na tu verzi, v který jsme dělali (a příští rok vyšla nová verze, takže certifikát v podstatě k ničemu:D).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...