Speedy306 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Zdravím vás všechny, chtěl bych vás poprosit kdo by měl minutu čas a chuť podpořit mého bráchu, tak do zítra do 31.3.2011 do 20:00hod. kdo má Facebook kdyby dal na FB stránku autodesk academia program, tam musí dát, že se mu přímo ta stránka líbí a pak dal že se mu líbí projekt Pavla Bukvu - Motoru z Tatry 613 ve 3D, chtěl bych touto formou podpořit mého bráchu, který to dělal celý s láskou a ohromnou trpělivostí, jelikož zakoupil motor, celý jej rozložil očistil (to bylo fakt hustý) a má za to můj obdiv a podle mne skvělý výsledný \"produkt\" a kdyby jste mu pomohli pár hlasy kohokoliv byl bych vám moc vděčný, soutěží o pomoc při dalším rýsování na Vysoké škole takzvanou 3D myší a jak v Tatrovce, tak v Ostravě kam po prázdninách nastoupí. Ještě jednou díky moc všem co podpoří mého bráchu pár kliknutím během zítřejšího dne, děkuji moc Tomáš Bukva:) [upravil dne 30/3/11 22:53 Speedy306] Citovat
macik.83 Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 prosim http://www.facebook.com/AutodeskAcademia?sk=wall Citovat
Speedy306 Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Pro zajímavost, protože já jsem bráchovou prací fakt nadšený už je doma Škoda 110r, je vyvařená, rozšířená a ten motor po dokončení tohoto projektu (má i převodovku, spojku,...) se má usadit právě do této 110r a možná vyjede i na nějaký ten sprint či podobně po dokončení prací, předpokládám zhruba příští rok v létě Citovat
jofo Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Mas to tam. Tvoj bracho je taky novodoby umelec. Sikony je. Citovat
Speedy306 Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Mas to tam. Tvoj bracho je taky novodoby umelec. Sikony je. Díky moc za bráchu:) Vyřídím:) Bych přál vidět jak to dělal všechno a jak to vypadá přímo spuštěný v programu, udělal i video jak to vrčí a pod. je to fakt krásný a před dokončením již samotný motor přesahoval 1000 dílů, těším se jak se spojí i spojka a převodovka, ale na to už si musí do školy na lepší PC, to jeho už nezvládne tolik dílů [upravil dne 31/3/11 09:23 Speedy306] Citovat
Jeny Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Pěkný to je. V inventoru by se mi ta hlava ani blok dělat nechtěli:super Speedy306: brácha je ještě na střední, že jo? My jsme právě ve čtvrťáku dělali taky projekty v inventoru a potom jsme dostávali certifikáty na tu verzi, v který jsme dělali (a příští rok vyšla nová verze, takže certifikát v podstatě k ničemu:D). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.