bajza206 SW Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Čau mechanici moc prosím potřebuju poradit mám 206ku 1,6Hdi 110koní s FAPem a stala se mi taková věc asi před týdnem jsem začal v autě zkrz topení cítit jakoby vejfukový plyny ale jen když jsem zastavil za jízdy nic. Tak jsem to dneska rozebral a hledal a našel jsem netěsnej spoj na trubce co vede od sání do EGR na obrázku je to spoj označenej číslem 7 jen s tim rozdílem že já tu trubku mam vkuse bez toho sběrnýho potrubí č.4 . dost mě překvapilo, jak je to blbě udělaný bez těsnění a stažený jen to plechovou páskou č 7 . Proto se vás odborníků ptám jak to co nejlíp utěsnit samozřemně pásku koupim novou ale jestli se tam dává ještě nějaký těsnění dík moc za rady bajza Citovat
PAJA106 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Nevím přesně, jaký tam jsou teploty, ale zkus buď tmel na motory, nebo pastu, kterou se těsní výfuky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.