Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest jarool407
Odesláno

velmi dobre pozeram, ale eastern europe NW tam nie... je tam eastern europe south a to mi je nanič...:myslim už ju mam stiahnutu a nie je tam to čo potrebujem.:bojim

Guest jarool407
Odesláno

tak ešte raz- toto je NW europa čo si tam dal, ale ja hladam EASTERN EUROPA NW, to je rozdiel, ale aj tak vdaka :D

Odesláno

Eastern Europe NW

linky odstraněny - nefunkční

je tam mapa pro RT3 i RT4/5

xx.iso je pro RT3

xx_2.iso je pro RT4/5

měl by tam být jen soubor pro RT3

[upravil dne 26/11/10 10:49 rodito]

[upravil dne 29/11/10 20:07 rodito]

Guest jarool407
Odesláno

:D makam na tom , už sa mi to sype a ešte raz vdaka :roker

[upravil dne 26/11/10 10:19 jarool407]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mohl bych poprosit někoho kdo má mapy funkční vypálené o jejich kopii? Třeba i za odměnu... Zajímá mne verze(nejnovější) a lokalizace, mám zájem o ČR a okolí a pak cestu do Itálie, Chorvatska. Přijedu - stř.č. Praha, Strakonice.

Děkuji moc předem. Zkoušel jsem stahovat, ale jsem asi antitalent... nejde mi to. Nebo stačí poslat odkaz kde jsou tyto lokalizace, to znamená co bych měl přesně stáhnout aby to fungovalo. Zničil jsem už asi 6CD...:roll:bacha Děkuji :super

ŠKODA ŽE NENÍ AKTUALIZOVANÁ VERZE V SEKCI DOWNLOAD..., věřím že by to pomohlo k tomu, aby více členů zaplatilo členský příspěvek a snadno tak mohlo navigaci získat \"bezpečně\", tak jako já na začátku tady na foru...

[upravil dne 4/4/11 13:53 PetrMach]

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím. Minulý rok, keď som kúpil auto, chalan v servise mi nainštaloval do RT3 slovenčinu + mi dal nejaké staršie mapy. Chcel by som si zaobstarať nové, len ako som sa tu dočítal, fungujú len na nových veziách RT3 6.63. Neviete mi poradiť, či sa dá nejako zistiť, akú verziu tam mám nainštalovanú?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...