Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kedze mi zatial v tomto vlakne

nevedel nikto poradit,skusim to tu.

ide o to ,ze mi na 106 nefunguje centralne uzamykanie.potreboval by som poradit,ako to vlastne funguje,co moze byt odpojene,kde to hladat.podrobnosti aj s par fotkami som umiestnil v spomenutom vlakne

Odesláno

nikto nic....

rzobral som vodicove dvere,vybral motorcek centralu a zistil som ze s nim uz niekto predomnou manipuloval,bol urcite rozoberany a pri opetovnom zlozeni plastove kryty nezosrobovali ale len oblepili lepiacou paskou,rozobral som aj motorcek,aby som sa pozrel dovnutra. skusal som maly motorcek ktory je vo vnutry napriamo napojit na zdroj,funguje....

potreboval by som popisat ako vlastne ten central funguje. do motorceka vo vodicovych dverach ide jeden dvoj pinovy konektor,ktorym je napajany maly motorcek umiestneny vo vnutry a jeden trojpinovy konektor,ktory je napojeny na malinky spinac,ktory je ovladany tiahlom,ktore je dalej napojene na uzamykaci system dveri.

motorcek som zlozil a z nicoho nic,pri vytahovani a zatlacani toho tiahla zacal central fungovat. pri zatlaceni sa zavreli vsetky zamky a pri povytiahnuti sa otvorili. hovorim si ,fasa podarilo sa mi to.zlozil som teda cely system zamku dveri,ale na moje nemyle prekvapenie to nefungovalo.motorcek som teda opat vybral a namiesto pasky som na spojenie dvoch plastovych krytov pouzil sroby,bol premerany ten malinky spinac a fungoval spravne.

teraz ide o to co vlastne ma spinat? kostru,alebo fazu.....

skusal som este ci v niektorom z piatich kablov ktore vedu k motorceku je faza,ani v jednej,neviem ci to ma tak byt.....

vie niekto poradit.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...