Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

musim ta upozornit este na to, ze ti disky mozu suchat o brzdice

(je to asi neuveritelne, ale aj ked mi vyvazovali origo a nalepili 2 rad zavazi, suchalo to, nalepili to na seba, suchalo to-ba az strhlo, museli nabit olovo z vonkajsej strany - a to mam origo alusy s falcom)

je tam naozaj malo miesta

Odesláno

dva rady zavazi ?????

ked sa moje zavazia blizili k 150~200gramom tak som pneuservisakovi povedal aby vypustil z kolesa vzduch a pootocil na disku pneumatiku.

u mna nehrozi aby islo na koleso viac ako 150-200gramov... ked sa chce da sa s tym pekne pohrat...

mam matadory pneu a na kazdom disku v priemere od 40 - 120gramov. nebolo treba ani pootocit.

tolka gramaz hovori u pneumatik a diskov za vsetko...

Odesláno

jestli chodiš pneuservisákovi,kterej neví co s tím má dělat a ty mu musíš radit,tak jedině zadarmo bych tam chodil.Aby si účtoval prachy vlastně jenom za to,že bez myšlenkovitě tam narve gumu...

Odesláno

hmmm, dobry postreh... ale co je lepsie...

lepsie je ho nechat tak nech tam nahadze trebars aj 300g ? alebo je ochotny sa s tym pohrat.

podla mna je lepsi variant B. urcite pojdem k takemu co je ochotny mi predat menej zavazia za cenu ze ho budem buzerovat,

ako taky co povie \"sefko sak to mate super\"... dakujem neprosim.

okrem toho pneuservisak neni ziadny vedec. toho moze robit hocikto aj ty aj ja. ak by ma k nej pustil

a mohol by som si to vyvazit sam tak nevidim problem. ved vyvazovacka ti vsetko ukaze, kam dat,

kolko nalepit atd. ziadna veda. dolezita je vyvazovacka. ak bude ta zla ani ten najlepsi majster ti nepomoze...

pneuservisaci to maju na haku, potrebuju zavazia predavat, lebo na tom sa najviac zaraba... takze asi tak.

Odesláno

to ma ani nenapadlo...

mam Micheliny na leto a na zimu Nokiany...

v mojom okoli je jediny servis, kde maju unasac na nase \"bezdierove\" disky a som rad, ze nemusim kvoli prezuvaniu jazdit dalsich 100 km do dalsieho servisu, kde maju ten unasac... a este aj zoberu cca 30-40€

tento mi berie standartne 10,-€ za prezutie na diskoch, vyvazenie a nahodenie...

tych zavazi je 50g, len nechcel aby som to mal po polovici obvodu disku (aj to nie je velmi vidiet) su to 5g pliesky a teda 10 ks...

nemozem na neho povedat krive slovo, videl som ako sa s tym hra (len ked som mu volal, stale hresil a nadaval na peugeot disky) musi rozobrat skoro pol vyvazovacky ked pridem ja ;)

preto som riesil aj druhe disky a kedze sa mi nechce vypinat snimace tlaku, tak samozrejme aj so snimacmi, neznasam totiz cudzie zvuky a aj vystrazne pipanie mojho milacika ;)

[upravil dne 21/4/11 08:44 alihen]

Odesláno

asi jsi mě nepochopil a o tom jak se to dělá mě nemusíš poučovat....myšleno,když neumí u práce přemšlet,tak bych ho vyměnil.Nevím jak u vás,ale tady je jich hafo a já si nemusím stěžovat na pneuservisáka...právě todle mě ani nenapadlo,že by lepil závaží jedno vedle druhé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...