Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

leo vince, nebo remus :), teda na horneta :D

Pata: ty voe, ja to takhle nenaklonim ani kdyz budu mit masinu na levou stranu nalezenou o 100 kg navic :(

Odesláno

JJ LEO VINCE na VFR dela :D

Inak vzdy ma zaujal zvuk ladaku Devil Carbon ...

Na VFR treba tu :D

Ale na svou moto bych si to asi nedal :D

Odesláno

http://anonymouse.org

Vyber si AJ alebo NJ, a zadaj do policka nazov stranky, ktoru chces otvorit ... Otvori ti ju, aj ked to mas blokle :) A este aj \"inkognito\"

Inak co to teraz pocuvam po nete, tak najlepsi zvuk maju aj tak Remusi ...

Odesláno

Lubk0: na MŮJ model se ani jedna z prémiových značek nedělá... že se dělá na novější vím taky, ona ta V4ka má pak zvuk jak Corvetta.

Což už má i teď, ale jen pro jezdce :D

dobrmik: ze stupaček mám sundány ty \"značky\" (šrouby), na stupačku šla dnes, ale nechci je moc likvidovat, na čem budu mít nohy? :myslim:D

Kdybych si šrouby nechal, drhnu i na videu...

Odesláno

Lubk0: Navíc na takovém videu, kde motorka stojí, nemůže a nikdy nebude znít zvuk otevřeného plynu za jízdy.. nad 6tis otáček se v airboxu zavírá jedna přepážka... což na neutrál nefunguje...

Navíc zatížený motor zní jinak než na volnoběh...

Odesláno
http://anonymouse.org

Vyber si AJ alebo NJ, a zadaj do policka nazov stranky, ktoru chces otvorit ... Otvori ti ju, aj ked to mas blokle :) A este aj \"inkognito\"

Inak co to teraz pocuvam po nete, tak najlepsi zvuk maju aj tak Remusi ...

block, kdyz maj neco vytvorit, tak to jsou hovada, ale jak co bloknout, to vedi hned......... musim mrknout na soukromem NTB, cimz me nuti porusit pravidla.... protoze na nem musim na svem podvodne software se neo pokusit rozkodovat pro firmu.zadaco.....

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Pata se chce projet, a ja se budu modlit, abych to prezil :D

• O 5 týdnů později...
Odesláno

tady jeden docela dobrej sestřih, tenhle závod jel otec se synem, otec první den zemřel (je to ten jak tam letí s tou motorkou ze stráně) a syn na to prohlásil, že druhej den podrží ještě větší kudlu aby závod pro otce vyhrál. Povedlo se mu to.

Odesláno

Na závod samotný sa dobre pozerá, ale aj vdaka nehode viem, že ostanem pri turistickom štýle :) Možno raz okúsim nejakú krosu, ale to je tak všetko ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...