paul jane Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Prosim te u jake formy jis nechaval delat ten volant ?dik Citovat
Rejty Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 volant je fakt dobře a rychle odvedená práce...tu firmu doporučuju!!!! Mel sem ho v ruce a dobrý a destičky som měl aj já nabarvene na svojom GTIO a vypada to proste lépe:) Citovat
Frozz Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 Hm tak nějakej zm*d mi čornul lištu :evil: . . . . . Néé kecám , dal jsem ji lakýrníkovi, našel kod barvy, i odstín, a řekl že v pátek si mám pro to přijet, 1500Kč konečná cena Citovat
Buback Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 ty cerne kola sou huste s tou bilou to jde luxusne do kupy. Jakou barvu si pouzil na brzdice?? Je treba nejaka tepelne odolna, nebo staci obycejna?? Nasel sem sprej primo na brzdice, ale cena je mastna jak cyp!! Citovat
Cinicman Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Na brzdiče ti stačí alkyton... majú ho v každom kamennom šope s farbami (v rôznych farbách) a je priamo na to... Citovat
Frozz Odesláno 31. květen 2011 Autor Odesláno 31. květen 2011 ty cerne kola sou huste s tou bilou to jde luxusne do kupy. Jakou barvu si pouzil na brzdice?? Je treba nejaka tepelne odolna, nebo staci obycejna?? Nasel sem sprej primo na brzdice, ale cena je mastna jak cyp!! Díky, použil jsem alkyton (malá plechovka cca 130Kč), je tepelně odolná, prý tam (při správném připravení podkladu) vydrží v pohodě 3-4 roky a možná i víc. S tou plechovkou by si natřel tak 20 brzdičů , tu samou službu splní i Hamerrite, další kvalitka. Před natíráním brzdiče je nutné je obrousit drátěným kartáčem, a pak tech. benzinem nebo v mém případě jarovou vodou odmastit. A pak jen natřít, čekat cca 3-4 hodiny (ještě to není 100% uschlé, trochu to i lepí, ale normálně jsem s tím jel a v pořádku) a hotovo. Případně druhý nátěr. [upravil dne 31/5/11 22:26 Frozz] Citovat
Andreww Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Alkyton je rozhodně lepší. Hemmeritem jsem natíral na starém a podstatně hůř kryje a dost stéká S Alkytonem je lepší práce Citovat
pipistrel Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 tiez sa ti stratila lista ako mne len zaujimave ze ked ju najdes ako ja tak bude krajsia a daval si teda aj naraznik dole? [upravil dne 1/6/11 08:26 pipistrel] Citovat
Cinicman Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 A mne tie moje lišty nechce nikto ukradnúť aby som ich mohol nájsť vo farbe... :fnuk:fnuk Citovat
Buback Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Na brzdiče ti stačí alkyton... majú ho v každom kamennom šope s farbami (v rôznych farbách) a je priamo na to... no uvidime, v bagetakove to je vsecko naruby snad se mi to podari najit!! Kazdopadne dik jak cyp Citovat
Cinicman Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Jáááj... nevšimol som si miesto bydliska... tak hľadaj LeAlkytón... Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 pěkná bílá barvička, btw kola bych tam dal ale větší s nižším profilem.. Citovat
Frozz Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 pěkná bílá barvička, btw kola bych tam dal ale větší s nižším profilem.. pipistrel - nn, nemusel se sundávat nárazník, jen tu lištu dole odcvaknul, pak ze stran a bylo to. The_Doctor: já bych taky rád větší kola, ale bohužel - chci, aby mi auto i jezdilo, a 16\" už jsou moc, navíc jsem měl už s 16\" dost problému, a proto jsem vybral 15\" jako kompromis mezi vzhledem a jízdou. Ze 14\" na 15\" kola jsem rozdíl např. v akceleraci poznal lehce, ze 14\" na 16\" už je to prý dost citelně, auto je o dost lenivější. Teď mám profil 50, což není zas tolik, i když se to nezdá, 195/45 R15 bohužel nešlo. Ale dík [upravil dne 1/6/11 18:57 Frozz] Citovat
winco Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 no ked budeš mať lahke kola a nizky profil tak akceleracia na 16\" može byť lepšia ako na 14\" a čo sa týka vekosti kola ako celku tak ten nizky profil ti zabezpeči, to že kolo bude rovnako velke aj s gumov ked ho postaviš vedla seba Citovat
pipistrel Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 podobnost cisto nahodna (ak vadi tak to zmazem) Citovat
Frozz Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 winco: Ale lehký kola 16\" se jen tak za dobrý peníz najít nedají. No jasně, on myslím tím profilem prostě to, aby ta pneu byla nižší, já bych to taky bral, ale prostě 195/45 R15 se tuším normálně koupit nedá (a jestli jo, stejně by mi to nevycházelo s velikostí oproti orig 175/65 R14). pipi: :D [upravil dne 1/6/11 19:01 Frozz] Citovat
Cinicman Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Má pravdu ten chlapec... tiež mám 195/50 R15 a priemer kolesa s gumou je nachlp rovnaký ako pri 175/65 R14... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.