Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

volant je fakt dobře a rychle odvedená práce...tu firmu doporučuju!!!! Mel sem ho v ruce a dobrý:) a destičky som měl aj já nabarvene na svojom GTIO a vypada to proste lépe:)

Odesláno

Hm tak nějakej zm*d mi čornul lištu :evil:

dsc0130.jpg

.

.

.

.

.

Néé kecám :D, dal jsem ji lakýrníkovi, našel kod barvy, i odstín, a řekl že v pátek si mám pro to přijet, 1500Kč konečná cena :roker

Odesláno

ty cerne kola sou huste :D s tou bilou to jde luxusne do kupy. Jakou barvu si pouzil na brzdice?? Je treba nejaka tepelne odolna, nebo staci obycejna?? Nasel sem sprej primo na brzdice, ale cena je mastna jak cyp!!

Odesláno
ty cerne kola sou huste :D s tou bilou to jde luxusne do kupy. Jakou barvu si pouzil na brzdice?? Je treba nejaka tepelne odolna, nebo staci obycejna?? Nasel sem sprej primo na brzdice, ale cena je mastna jak cyp!!

Díky, použil jsem alkyton (malá plechovka cca 130Kč), je tepelně odolná, prý tam (při správném připravení podkladu) vydrží v pohodě 3-4 roky a možná i víc. S tou plechovkou by si natřel tak 20 brzdičů :D, tu samou službu splní i Hamerrite, další kvalitka.

Před natíráním brzdiče je nutné je obrousit drátěným kartáčem, a pak tech. benzinem nebo v mém případě jarovou vodou odmastit. A pak jen natřít, čekat cca 3-4 hodiny (ještě to není 100% uschlé, trochu to i lepí, ale normálně jsem s tím jel a v pořádku) a hotovo. Případně druhý nátěr.

[upravil dne 31/5/11 22:26 Frozz]

Odesláno
Na brzdiče ti stačí alkyton... majú ho v každom kamennom šope s farbami (v rôznych farbách) a je priamo na to... ;)

no uvidime, v bagetakove to je vsecko naruby :( snad se mi to podari najit!!

Kazdopadne dik jak cyp :D

Odesláno
pěkná bílá barvička, btw kola bych tam dal ale větší s nižším profilem..:P

pipistrel - nn, nemusel se sundávat nárazník, jen tu lištu dole odcvaknul, pak ze stran a bylo to.

The_Doctor: já bych taky rád větší kola, ale bohužel - chci, aby mi auto i jezdilo, a 16\" už jsou moc, navíc jsem měl už s 16\" dost problému, a proto jsem vybral 15\" jako kompromis mezi vzhledem a jízdou. Ze 14\" na 15\" kola jsem rozdíl např. v akceleraci poznal lehce, ze 14\" na 16\" už je to prý dost citelně, auto je o dost lenivější. Teď mám profil 50, což není zas tolik, i když se to nezdá, 195/45 R15 bohužel nešlo. Ale dík ;)

[upravil dne 1/6/11 18:57 Frozz]

Odesláno

no ked budeš mať lahke kola a nizky profil tak akceleracia na 16\" može byť lepšia ako na 14\" a čo sa týka vekosti kola ako celku tak ten nizky profil ti zabezpeči, to že kolo bude rovnako velke aj s gumov ked ho postaviš vedla seba :)

Odesláno

winco:

Ale lehký kola 16\" se jen tak za dobrý peníz najít nedají. No jasně, on myslím tím profilem prostě to, aby ta pneu byla nižší, já bych to taky bral, ale prostě 195/45 R15 se tuším normálně koupit nedá (a jestli jo, stejně by mi to nevycházelo s velikostí oproti orig 175/65 R14).

pipi:

:D:D

[upravil dne 1/6/11 19:01 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...