Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Frozzovo bílé plusko - nová leštička :)

Recommended Posts

Odesláno

Díky...rozhodnuto :D:papa - volant. To bude paráádička, konečně se mi nebudou klouzat a potit ruce.

Pipi: abych si nechal dát razítko na typový list a pak na magistrát potvrdit 15\" kola ;)

Odesláno

jaaaj taaak aj som zabudol ;)

a inak ten volant je sto a jedno gumovy oproti kozenemu. ja som dal trochu viac za origo (co som si mohol dat tiez len obsit a mozno lacnejsie) ale nelutujem ani jedno evri. ovela lepsie to je aj na pohlad aj na dotyk.

Odesláno
AHoj a kde si nechavas ten volant obsit ? A aka tambude cena, ak to nie je tajne ?

volantech.cz ... cca 1400Kč včetně \"bicepsů\".

Ygnor - no, ono z téhle fotky to vypadá hodně nakoplý, ale zkresluje to bylo to trochu z kopce, narovince to vypadá fajn :P

Odesláno

Pipi - dík

Podolák - brzdiče teprv půjdou do červena, ale ta červená je taková tmavší, jako ty proužky, takže to bude vidět,ale nebude to bít do očí, už e těším až to natřu. Okna udělám jen zadní stahovačky + zadní okno, do předních nebudu zasahovat.

Jacobsoon - jo volant je pěknej, ale já půjdu do bílého obšití :). Dík za pochvalu

.. ještě jedna, focena mobilem z bytu:

fotogrvrv.jpg

[upravil dne 14/5/11 23:37 Frozz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

VOLANT DOMA :mrk

- kůže hladká

- kůže perforovaná

- dodělané bicepsy

- proužek

= cena 1970Kč (vč. dopravy), v PO odpoledne volant odeslán, v PÁ odpoledne přišel, super rychlost :o :o

dscf3728.jpg

dscf3729.jpg

dscf3730.jpg

dscf3732.jpg

dscf3734.jpg

Odesláno

Dnešní práce, zítra dodělám druhý. Na fotkách vypadá červená celkem světle, ale je o malinko tmavší (viz. 4tá fotka)...

fotogrmdm.jpg

fotogrlel.jpg

fotogrbgb.jpg

fotogrvyv.jpg

a pak jsem pomáhal (no dělal jsem to spíš já) kámošovi s karbon foliema na bavoráka:

fotogrtmt.jpg

fotogreze.jpg

fotogrdud.jpg

[upravil dne 28/5/11 21:20 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...