safi1 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Pekna 206 Frozz tie plechače daj tam puklice ale ked sa ti to paci tak fajn Tie nalepky mas odkial co mas na zadnom okne keby si bol taky dobry poslal by si mi navrh tych nalepiek dam si ich vytlacit uz sam... Ked hej tak diky moc Citovat
Frozz Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 safi - jo pošlu ti je, jsou klasicky ve vektoru, pdf. Ad kola - plecháče se mi líbí víc jak hnusný stříbný poklice, takhle to vypadá jak rally, takže to tak nechám :P Ad výška - jo, je to docela vysoký, ale předek (u líza) je nízko. Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Se musím smát Promiň, ale na lízátko nemůžeš koukat že je nízko podívej se na mě a na Rejtyho :-) my jsme opravdu nízko Pořeš podvozek bude to hezký pak :-) Podvozek Změní úplně vzhled auta :-) Citovat
safi1 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Frozz super diky moc upnes mi to na net a posles link do SZ??ci ako? Citovat
309GT Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Paráda!Už aby bylo počasí na letní ALU PS:Předek je fakt nízko,no.Podběhl by tam vlčák Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 kup štelovák a neřeš vůbec pružiny Citovat
Rejty Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Kdyz vymyslí Ameriku....koupit podvozek je lepsi nez kombinovat serii tlumice s pruzinama....to je jasny:) Citovat
Tom_206 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Jak jsem ti už psal přes SZ, vyprdni se na pružiny...koupí podvozku neprohloupíš Zbytečně utopíš 2-3 litry za pružiny, za 4700 máš komplet podvozek, kterej aspoň něco vydrží. Citovat
309GT Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 A hlavně pružiny sice koupíš -35mm,ale většinou to spadne víc,udělalo to mě,udělalo to dalším asi pěti kamarádům Navíc jízda na pružinách nic moc,houpe se to,skáče to.......,podvozek je podvozek. Citovat
Frozz Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Já ale nechci pružiny, chci podvozek, TATechnix. Já ptam, kolik dolu bude akorát, jestli -30, -35, nebo -40. edit: jo aha, koukám že ty podvozky maj všechny: \"Podvozek sníží vůz vpředu: 35-65mm\" rozmezí, takže nejméně to sníží o 35. No ale to je stavitelný, co když budu chtít tuhý, nebo to \"stavitelný\" znamená že se dá nastavit tuhost? :mad::mad: Citovat
Frozz Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Už to chápu. Je stavitelný výškově, ne tuhostně. http://www.f2tuning.cz/produkt/20372-peugeot-206--vyskove-stavitelny-podvozek.html?katID=168 Jinak snížení pro ilustraci: (a rally plechy:-D) [upravil dne 6/3/12 21:57 od Frozz] Citovat
safi1 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 NO ja neviem ja by som do takehoto podvozku nesiel ani za svet...Neviem preco ale nesiel... ja si pockam radsej do leta a kupi sa weitec a tiez vyskovo stavitelny a mozno sa nic nebude kupovat lebo sa rovno kupi new auto Citovat
Frozz Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Tenhle je prý celkem kvalitní a vydrží, četl jsem dost kladných referencí, má ho tu i pár lidí z fora. Já taky nejsem ještě 100% rozhodnutý. Citovat
309GT Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 TA Technix je levnější Supersport Má to supersportový patrony....Tohodle podvozku bych se já osobně vůbec nebál,jestli nepůjde Megane do světa tak v létě ho to čeká taky,teď nejsou love na blbosti :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.