Frozz Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 škoda, že se nepovedlo na druhou stranu chybama se člověk učí.....jj stříkání to je věda:D a chce to hlavně praxi, tak at se dál vše daří Teď jsem na to koukal znova, a není to zas tak špatný. Z dálky ten černý lev + okraj vypadá parádně, ale zblízka jsou vidět nepřesnosti, ale i tak nový znak koupím, 850Kč cca . Jo díky moc. presne ako pise strana clovek sa uci na svojich chybach. frozzi nenechaj sa odradit a skusaj dalej. skusaj mimo auta a urcite to dostanes do ruky a kridlo ako? Jo, pro příště vím že už nic nebudu stříkat na autě. Křídlo sem už chtěl lepit s taťkou, ale já se domu dostanu po brigádě odpoledne, a to by do rána nestačilo asi zatvrdnout tak bych se s tím bál jet :-/, nevím jestli už po 7hod. bude křídlo držet 100%. -> Otázka pro čtenáře: může se něco stát LAKU AUTA, když použiju na odstanění barvy od Motipu ODLAKOVAČ? S ním jsem sundal z nehtů všechnu barvu tak se ptám, jestli to není náhodou agresivní. Dík Citovat
309GT Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 To nedávej ani náhodou!Naruší se lak!!!Je to strašný svinstvo,vyžere i lak z leštěných kol,a to je vrstva a tvrdost jako prase! Citovat
pipistrel Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 no zasa ti len poradim vyskusaj to niekde mimo auta alebo ked uz tak na nejakom mieste kde to nebude vidiet. a kridlo nechaj zaschnut aspon 24 hodin myslim. Citovat
Frozz Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 309 GT - díky moc, nic nebudu zkoušet Pipi - křídlo nalepím tento týden do pátku, abych ho stihl mít na sraz Citovat
Frozz Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 Tak křídlo nalepené (na každou stranu jsem dal asi 9 větších kapek lepidla), teď jen doufat že to bude držet, pro jistotu jsem to ještě trochu oblepil lepící páskou (od křídla směrem ke střeše, napnutá, zítra ji sundám) Foto nedám, bude až umyju a naleštím pořádně auto, je totálně špinavý a na to já nejsem zvyklej fuuuuuuuj [upravil dne 12/7/11 17:45 Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Táákže máme po srázku. Přidám pár fotek. Ještě předtím jsem ale koupil sprej na opravu pneu, a vyhodil jsem z auta rezervu a hever. - Nejbližší úpravy vidím asi na předělání toho předního a zadního znaku, ať je to 100%. - Komplet nová kosmetika by měla přijít dnes/zítra, takže to bude taky parádička. - Ještě mi chybí nechat dát folie na skla, ale co jsem tak koukal, tak okna už jsou trochu zatmavený z výroby, tak nevím jestli tam mám ty folie vůbec dávat. :-) Panorama Dukovany v pozadí Spanilka V kempu Prohlídka introše Saidem :-D Skupinové foto Citovat
Frozz Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Můj první set, ten vydrží řekl bych dlouho, vzhledem k objemu a velikosti přípravků, pak už stačí jen dokupovat. Teď aby přestalo pršet a můžu se vrhnout na kompletní očistu. + velmi přemýšlím o onboard kameře, zdá se mi to jako velmi užitečná pomůcka, např. přidopravní nehodě. A navíc k tomu si můžu natáčet videa z jízdy + další věc co hodlám udělat, je to ale jen maličkost, je polepit bílou karbon folii vrch zrcátek, myslím že to bude parádní, z dálky rozdíl poznat nebude, ale zblízka jo [upravil dne 20/7/11 22:12 Frozz] Citovat
godzila.01 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Čoveče máš to pěkný .... Už delší dobu přemejšlím že si koupím 206+,207 nebo 308 a taky bych koupil bílou, dá se s ní dělat fůra věcí ... Máš na tom super kolečka, ale já bych spíš koupil auto s motorem pro \"dospělé\" .... Každopádně se mi to líbí a sleduju tě ... Citovat
Frozz Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Čoveče máš to pěkný .... Už delší dobu přemejšlím že si koupím 206+,207 nebo 308 a taky bych koupil bílou, dá se s ní dělat fůra věcí ... Máš na tom super kolečka, ale já bych spíš koupil auto s motorem pro \"dospělé\" .... Každopádně se mi to líbí a sleduju tě ... Děkuju moc chlape. Být tebou, šel bych do 207, protože se dá na to koupit téměř vše...světla, nárazníky, cokoliv je potřeba, na 206+ není nikde NIC . A 308 už je zase trochu jiná liga, ale moc pěkný auto. Jojo, tak mě by se taky líbil nějaký 1.6 16v s těma 120koníkama nebo kolik to má, ale to by stálo o 150.000kč víc a na to fakt nebyly finance, a do 200.000Kč žádný nový silnější než 1.4 55/66kw snad ani nekoupíš :-). Ale já jsem rád, s tímhle autem se pořádně vyjezdím, trochu i vyblbnu, a za pár let si můžu koupit něco silnějšího, alespoň se mám na co těšit edit: jo a za bílou se dá ušetřit 10.000Kč, jak jsem to měl já, protože to není metalíza [upravil dne 21/7/11 12:23 Frozz] Citovat
pipistrel Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 presne tak. 207 je pekne auto Citovat
Balci Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Ahoj. S dovolenim jsem se nechal inspirovat tvoji praci a i muj lev sel dolu. Zbytek sundam az bude cas. Nicmene poucil jsem se z tvojich chyb a v pondeli bude putovat lev i s inter. plastama do profi. lakovny kde se specializuji na plasty. Tak snad se to povede. Takze mam otazecku a prosim o radu cim jsi to nakonec lepil zpet a jestli nemas nejake rady ci vychytavky. Diky za odpoved. Citovat
Frozz Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Ahoj. S dovolenim jsem se nechal inspirovat tvoji praci a i muj lev sel dolu. Zbytek sundam az bude cas. Nicmene poucil jsem se z tvojich chyb a v pondeli bude putovat lev i s inter. plastama do profi. lakovny kde se specializuji na plasty. Tak snad se to povede. Takze mam otazecku a prosim o radu cim jsi to nakonec lepil zpet a jestli nemas nejake rady ci vychytavky. Diky za odpoved. Ahoj. v pohodě, jsem rád že se ten nápad někomu líbil. Nevím jakého lva myslíš, já dělal oba do černa a oba se už loupou, zblízka je to vidět. Zadní lev ja nelepený ne lepidlem, ale bílým silikonem v takové tubě, takže doufám, že po nahřátí půjde dolů jak po másle A předního lva s mřížkou budu muset sundat až se bude sundavat nárazník, to asi taky zvládnou v té lakovně. Pak mi sem pošli klidně fotky, jsem zvědavý [upravil dne 22/7/11 12:25 Frozz] Citovat
Balci Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 No myslim lva z patych dveri. Sundam i napis Peugeot a 307 a zpet pujde jen lev. Akorat nevim za jak dlouho to zrealizuji. Inter. plasty se lvem budu posilat asi pristy tyden a chlap rikal ze to min. tyden bude trvat. Kazdopadne foto poslu. Na to ze posilam 4 ramecky kolem klik, dva kolem vetraku a celej stredovej panel tak cena vypada super. Kdyby byl zajem poslu odkaz. Ale kdyztak do SZ. Nevim jestli to neni v rozporu s pravidlama fora. Citovat
godzila.01 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Frozz : Já bych právě chtěl bílou .... Dá se s ní dělat spousta věcí a navíc na tom krásně vyniknou samolepky ... Úplně nové bych to asi nekupoval, spíš tak rok, dva jeté.... Přemýšlím o tom už dlouho, ale pořád nemám nějak peníze.... :/ Citovat
Frozz Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Godzila - jojo bílá je pěkná, a na určitém světlě krásně vynikne oproti jiným barvám (např. v podzemn. garážích nebo když už začíná být tma). TAKŽE dnes jsem objednal něco novééého :, celkově za příjemné ceny (radio 2000kč, repro 1300kč, antena 70kč a neplatím poštu :-)) Autoradio Kenwood 2x přední repro Hertz + k tomu anténní prut, kratší než mám teď, tuším je 35cm - akorát Takže trochu upgrade audia v autě, tý seriový repro a radio nic moc!! [upravil dne 22/7/11 15:55 Frozz] Citovat
pipistrel Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 a nemas nahodou aj palubny pocitac? ako ho budes ovladat? Citovat
Frozz Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Tohle je jen nějaký malý displej: - a ovládat ho nijak nemusím, ovládá se pomocí 2 tlačítek, která jsou vedle něho - ale vůbec to nevyužívám, je tam jen ČAS :-) - a taky nepůjde páčka pod volantem, ale to by se prý dalo vyřešit za 1300Kč, ale zvyknu si že páčka nebude fungovat [upravil dne 22/7/11 16:11 Frozz] Citovat
godzila.01 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 JJ dělá se taková redukce pak ti páčka normálně funguje, jako kdyby jsi měl origo rádio ... O tom bych možná uvažoval být telou ... Citovat
Frozz Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 Víš jak se instaluje? No nevím, taková redukce stojí 1300Kč a to se mi zase nechce dávat, já myslím že ta páčka je jen luxus a dá se žít i bez ní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.