winco Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 frozz...no ked si daš na 15\" kolo nizky profil ako napríkld 45 alebo 40 tak to kolo potom bude nizke čo bude samozrejme aj auto živšie ale kolo bude maleeeeee a to potom divne by vezeralo no 16\" a kola tak 195/45 aelbo 205/40 tak by to bolo super a rovnako velke na priemer ako napr 14\" možno o trošičku väčšia.....akurat ta cena za lahke kola je trošku velka ale tak zohnať sa da len si prilatiš Citovat
Frozz Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 Jo jasně, já jsem spokojený s mýma 15\" a 195/50 . Citovat
Frozz Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Další krůček ... :roker (lišta v barvě, možná se trošičku zdá, že má jinačí odstín, ale je to tím že je úplně čerstvě nalakovaná a auto je špinavý, 4 týdny nemytý ) edit k SPZ: to je fuk ať ji klidně každý vidí Před: Po: ještě znak do černý, stříšku a výfuk a zadek bude kompletní [upravil dne 4/6/11 16:58 Frozz] Citovat
pipistrel Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 super je to frozzi dovolim si vlozit podobnost cisto nahodnu N°2 Citovat
Frozz Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 Poprvé jsem zkoušel z 0-100, měl jsem ale zátěž v podobě kamaráda 95kg - a ano, prosím nekritizovat start, nedal jsem ho do otáček, příště zkusím nechat otáčky na 3.000 a pak vystartovat. Citovat
Frozz Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 Táákže dnešní prácička: sundat zadní znak pomocí horkovzdušky, vlasce a opatrnosti. Pak důkladné přebroušení šmirglem (100), očištění tech. benzínem a nastříkání matně černým motipem Už se těším až to nalepím zpět na ten zadek, jen nevím ČÍM (?) Nějakým silikonem, nebo chemoprenem?????????? [upravil dne 19/6/11 20:59 Frozz] Citovat
wojtěch Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 taky jsem toto dělal nedávno jenom jsem to stříkal černou metalízou.. a já to lepil silikonem Citovat
Frozz Odesláno 24. červen 2011 Autor Odesláno 24. červen 2011 Sice jsem koupil speciální lepidlo na zadní znak na doporučení, ale nakonec jsem se rozhodl že to přilepím silikonem, udělám na zadní část znaku 3 kapky a přilepím, držet to bude a výhoda je, že v případně nutnosti to budu moct sundat. Dnešní práce: přední znak na černo část druhá: (už jsme ten znak přestříkali u rejtyho, ale boční strany jsou dost hrbolatý nepěkný a navíc ta černá je lesklá) 1. odstranit starou barvu, smirglem pořádně obrousit 2. odmastit technickým benzínem 3. použít základovku na plasty 4. nastříkat matnou černou na plasty od MOTIPu 5. Další vrstva barvy 6. A zřejmě použít bezbarvý matný ochranný sprej (!! nepoužil jsem, zkoušel jsem to a vypadalo to divně (kapičky), navíc aplikace se mi zdála složitá, daleko těžší než u barvy, navíc kdybych to zkazil můžu celý odznova) + Jsem rád, sehnal jsem origo stříšku na 206, chlápek mi ji prodá za 800Kč, podle fotek vypadá dobře. Takže pak jen do barvy a šup s tím na auto. To už nechám samozřejmě lakýrníkovi. Fotky budou zítra, ale už teď jsem tam viděl jak se kousíček barvy odloupl, nechápu GRRRR !!!!!!!!!!!!! Asi udělám třetí vrstvu. :grr:grr:bacha:bacha:bacha To není možný fakt, no uvidím zítra. [upravil dne 24/6/11 20:58 Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Dnešní lepení, no snad to tam bude držet (jak barva, tak znak na zadních dveřích), ale moc tomu nevěřím Kvalita fotek nic moc, mobil. Líbí? A ještě jsem se rozhodl, že i ten rámeček okolo předního znaku půjde do černý. TRANSFORMACE ZADKU: Citovat
paul jane Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 me se to moc libi ta barevna kombinace je super Citovat
Frozz Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Dík paul jane . Předem bych chtěl ještě napsat, že přední znak do bílé nepůjde, to zaniknutí bylo myšleno záměrně, protože chci aby ten předek vypadal agresivnější a ten černý znak tomu pomáhá, potvrzoval to kámoš co jel předemnou a viděl mě ve zpětným zrcátku. Další problém je, že bych určitě nechytnul odstín bílé barvy, když bych ho aplikoval na znak :-/. No uvidíme jak to bude vypadat. Případně se dá celý znak koupit v originále . Citovat
Frozz Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Tak takhle vypadala ta příprava předního znaku, kdyby to někoho zajímalo. Jsou tam malý chybky, ale nejsou moc vidět, z dálky vůbec, holt nechám to tam, když se to začne loupat, půjde to k lakýrníkovi. Citovat
Frozz Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 DanHal - mám ji, zrovna teď je u lakýrníka, bude potřeba asi i překitovat, jsou tam škrábance. V pondělí - středa bych ji měl mít doma hotovou . Když už jsme u toho - nevíte čím jí přidělat? Četl jsem, že nejlepší je lepidlo na skla, díkes. Citovat
MHS Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 ja svou stříšku sem srouboval a lepil silikonem. Otec si dával taky stříšku a ani šrouby nedával a lepil taky silikonem a drží to jak přibite. JJinak jak pises lepi se to i lepidlem na skla ale ja použil šrouby a ten silikon Citovat
Frozz Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 A je nutný něco šroubovat? Nechce se mi moc dělat díry do karoserky, radši bych jen lepil :-/. Citovat
MHS Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 ja to pro zichr i šrouboval ale jak řikám otec to je lepil na silikon a drží to jak přibitý . Záleží na tobě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.