a20a Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Peugeot 407 RV2004 2.0HDi FAP Na aute se propadá brzdový válec,ten byl vyměněn za úplně nový nový.I s novým brz. válcem se pedál propadá stejně,jak před výměnou.S vypnutým motorem je pedál tvrdy,po nastartování se pedál rychle propadá na podlahu .Únik kapaliny nezjištěn v řídící jednotce žádná závada není. Prostě záhada ............ zajímalo by mě kam se ta brzdovka z hlavního brzdového válce přesouvá ....... mohla by být závada v ABS modulu ....... ? neřešil už někdo tento problém....? Citovat
HonzaZ Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Myslím, že je to u těchto aut normální. Někde už se tady o tom diskutovalo. Citovat
a20a Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 do 10 vteřin se propadne pedál až na podlahu..... Někdo říká: 1/ že je zavzušněná jednotka ABS - musí se ovzdušnit přes PC 2/ovzdušnit se sepnutám klíčkem 3/ovzdušnit s nastarotvaným motorem 4/ovzdušnit s vypnutám motorem a bez klíčku nejde mi do hlavy ...... když se ten pedál pořád tak rychle propadá....kam mizí ta brzdovka z válce......? Únik nikde nezaznamenán..... Citovat
straki007 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 No a pockej,tobe se trati brzdovka??? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 No, píše únik nikde nezaznamenán. Myslí asi kam jde ta brzdovka z hlavniho válce, když se propadá pedál a ne že mu uniká. Tak jsem to tedy pochopil. Citovat
straki007 Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 No nemizi nikde kdyz stlaci vzduch v sekundaru ESP. Odvzdusnit poradne pres diag.... Ted mne to bude cekat taky na jednom aute...uz se tesim.... Citovat
a20a Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Dá se to ovzdušnit i bez diagnostiky....? Citovat
a20a Odesláno 27. březen 2011 Autor Odesláno 27. březen 2011 Dnes jsem to zkoušel ovzdušnit znova,ale pořád stejné.Za jízdy to brzdí normálně ,defakto se mi zdá ,že ten válec drží,ale jakmile stojím na místě nohou stojím na brzdě cítím jak se pedál pomalu propadá....... zatím to nechám být .......... buď je vzduch v jednotce ABS a nebo v ní je nějaký problém a propouští Citovat
Přema Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Na místě je to normální chování brzdového pedálu....neřeším... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.