Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pro dnešek ještě jednou...

Je jaro, hrabu se v autě a pořád něco nevím, tak bych se rád zeptal zkušenějších.. :-)

Mám všeobecně známej klon diagnostiky a program Peugeot Planet.. Pokud napíchnu otcovu P307, tak koukám-li na měřené hodnoty, mám vždy uvedeno v jakém rozmezí by se která hodnota měla pohybovat..

Pokud píchnu svou P607 s motorem 4HX, tak se dozvím že motor se stále zavádí a nemám doplňující informace.. Na to že mám auto r.v.2001 a verzi programu někdy 2010, tak by to dle mne měl znát..

Jediný problém mám v tom, že neznám své DAM číslo.. Jak je to pro diagnostiku důležité???

Pokud chci mazat chyby, musím vždy udělat servisní záznam, nebo to lze nějak přeskočit???

Pokud je DAM důležité - mrkněte mi prosím někdo do serviceboxu podle VIN: VF39D4HXB92031533

a pokud by měl někdo placený přístup a chtělo se mu koukat na historii auta, tak bych byl ještě více vděčnej.. :-)

předem díky

macman

Odesláno

Díky moc.. ale udělal jsem si procházku do auta, zapojil diagnostiku, zadal tedy správný DAM a nic se nezměnilo.. :-(

Stejně mi ta mrcha odmítá říct rozsah správných hodnot..

Některé hodnot dokážu odhadnout, ale u některých nemám tucha.. :-(

macman

Odesláno

Nemáš zač. Co se týká servisního záznamu při mazání chyb, tak musíš vždy. Má kapacitu 50 záznamů. Pokud jí dovršíš, pak už se záznam nedělá. Tu diagnostiku motoru děláš v rámci celkového testu, nebo jednotlivých počítačů? Obávám se ale, že u některých motorů v dia rozmezí hodnot není uvedeno.

Odesláno

Dělám testy pouze jednotlivých počítačů...

Pokud už tedy diagnostika na můj motor hodnoty nezná, musí tedy existovat nějaká chytrá kniha, kde tyto hodnoty budou.. Dá se někde sehnat třeba jenom info o motoru 4HX???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...