Guest Scratch Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 ahoj, samovolne mi zapíná levy blinkr na 2,2 16V, nevíte co s tím? Kdyz pohnu packou smerem nahoru, tak to vetsinou prestane, ale za chvili se to treba spusti. Prijde mi, ze to dela casteji pri studenem motoru (interieru) ale nechapu, proc by to na to melo mit vliv. Taky jestli je to spise v pacce, kontaktech nebo je bota nekde jinde Diky Citovat
majty Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 multiplex... placate nebo kulate packy ?? Pokud mas placate... tak mas multiplex.. a tam je vetsinou problem v pacce... Je tu nekde navod na rozebrani a opravu. Pokud mas kulate tak bych shanel jiny Citovat
Guest bostich Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Mě dělá to samý. Blinkr nebliká, ale relátko se občas rozcvaká jak o život.Dělá to jenom, když je horko.Občas je to o nervy.(nemám MUX) edit: jinak stačí do toho ťuknout a většinou to přestane [upravil dne 24.3.2011 17:13 bostich] Citovat
AnotherOne Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 Chce to rozobrať a vyčistiť kontakty. Bývajú tam špony vo vazelíne, ktoré spôsobujú falošné spoje. Citovat
vendelinek Odesláno 24. březen 2011 Odesláno 24. březen 2011 je to teda na 306 ku,ale princip by mohl bejt stejnej Citovat
mitch.mb Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Kdysi se mi stalo to samé. Páčky mám kulalé. Páčku jsem rozebral a je tam takový kovový klobouček (který má mít půlkulatou hlavu) a ta jezdí v drážce. A právě tím jak jezdí v tý drážce tak se vybrousí a následně ty špony v tý vazelíně začnou vodit. Rozeber vyčisti špony kloubouček lehce opiluj zpět do půlkulatého tvaru a máš zas klid. Já už mám klid asi 2 roky :c) Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 super, diky, zkusim to, mam taky kulate packy takze rozebrat a vycistit kloboucek, ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.