Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

samovolné zapnínání blinkru

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, samovolne mi zapíná levy blinkr na 2,2 16V, nevíte co s tím?

Kdyz pohnu packou smerem nahoru, tak to vetsinou prestane, ale za chvili se to treba spusti.

Prijde mi, ze to dela casteji pri studenem motoru (interieru) ale nechapu, proc by to na to melo mit vliv.

Taky jestli je to spise v pacce, kontaktech nebo je bota nekde jinde :(

Diky

Odesláno

multiplex... placate nebo kulate packy ?? Pokud mas placate... tak mas multiplex.. a tam je vetsinou problem v pacce... Je tu nekde navod na rozebrani a opravu. Pokud mas kulate tak bych shanel jiny

Odesláno

Mě dělá to samý. Blinkr nebliká, ale relátko se občas rozcvaká jak o život.Dělá to jenom, když je horko.Občas je to o nervy.(nemám MUX)

edit: jinak stačí do toho ťuknout a většinou to přestane

[upravil dne 24.3.2011 17:13 bostich]

Odesláno

Kdysi se mi stalo to samé. Páčky mám kulalé. Páčku jsem rozebral a je tam takový kovový klobouček (který má mít půlkulatou hlavu) a ta jezdí v drážce. A právě tím jak jezdí v tý drážce tak se vybrousí a následně ty špony v tý vazelíně začnou vodit. Rozeber vyčisti špony kloubouček lehce opiluj zpět do půlkulatého tvaru a máš zas klid. Já už mám klid asi 2 roky :c)

Odesláno

super, diky, zkusim to, mam taky kulate packy :)

takze rozebrat a vycistit kloboucek, ok :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...