Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jako další problem, při ztáčení kol na místě se ozvala rána od pp kola, výsledek prasklá pístnice tlumiče těsně pod matkou ve zúžení materiálu. prasklina jak ze zkoušek mat. ve střihu. nevím jestli je to skrytá vada nebo únava mat.

No aspon mě zbyla pružina ale zatím jsem ji menit nikdy nemusel.Výměna tlumiče probíhala na ulici za mohutné podpory okolo bydlících lidi - aspon že nepadali s..čky.

Odesláno

no vzhledem k tomu že jsem zustal stat v takovy pr... a ještě 16hod jsem nemel jinou možnost než zavolat kámoše aby se stavil na vrakarně a zakoupil starej měli ho za 500 ale jen levý tak mě odvezl na kladno k olahum a tam byl pravý za 1000 jsem muříkal jestli je normalní odověděl mě pane to je original no a bylo to

Odesláno

zdravím tak toto se přesně stalo mě ,jel sem na vyjíždku z chrudimi do hradce a na zpáteční cestě když sem taky zatáčel tak mi tam něco luplo,ohnul se volant a vylomilo se mi kolo:( no já nasranej ale dolej sem stím až do chrudimi sice hodinu ale 50km/h:D koupil sem celej tlumič pero a uložení za 1900,tak sem to vyměnil sám;) práce tak 3 hodky a to sem laik,dělal sem si jen 106tky ale tohle bylo jiný kafe,taky ten tlumič byl originál a ruplo to těsně pod matkou:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...