Judes Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Čaute chlapi, už druhý krát sa mi stalo (prvý krát asi pred rokom) že pri presúvaní sa z jedného miesta na druhé v meste pri zapnutom rádiu (RD4) mi z ničoho nič začalo z CD mechaniky vydávať zvuk ako keď sa vloží do mechaniky CD-čko a načítáva (v mechanike nebolo vložené žiadne CD) na displeji rádia hláška \"Please want CD\" a chovalo sa to ako keby som prepínal medzi rádiom a mechanikou stále dookola. Pri ďalšom naštartovaní to isté až napokon keď som bol u rodinky na návšteve a auto stálo cca. 3 hod. po naštartovaní a zapnutí rádia bolo všetko v poriadku. Máte na to niekto nejaké vysvetlenie alebo skúsenosti. Citovat
Judes Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Nikomu sa ešte nič podobné neprihodilo? Citovat
benny264 Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Tak vysvetlenie ti nedam, ale tiež mam skusenost že mechanika nefunguje ako by mala... Možno ten isty problem ako ty, len s tym rozdielom že ja mam cd v mechanike skoro stale (navigacia). Tiež sa mi to stalo 2x pri dlhších cestách, mechanika zblbne a koniec, nič dalej nečíta... Minule sa mi to stale ked som šiel do Prahy, par km pred nou prestala fungovat navigacia, ešte že mam aj v mobile, inak by som poriadne bludil(na benzinke som skušal vypnut zapnut motor nepomohlo, prresne ako vravíš začalo to fungovat až po dlhšom čase - 5 hodin čo auto stalo)... Ked som skusil vybrat cd, bolo dost teple, preto si myslím že by to mohlo byt tym že sa prehrieva... Citovat
Judes Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Keď mi to prvý krát urobilo vlani tak som vložil CD-čko a odvtedy bol pokoj. Málokedy počúvam CD (viac rádio) ale keď som to hoci kedy prepol z rádia na CD či opačne stále to fungovalo bez problémov a samovoľného prepínania až cca pred mesiacom som to CD z mechaniky vybral von a teraz to zablblo. [upravil dne 22/3/11 23:01 Judes] Citovat
fifi Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 No tá cd mechanika sa súdruhom z Fr nepodarila...aj mne to blbne, väčšinou tam mávam cd mp3, a často sa mi stane, že po naštartovaní ho nevie načítať...až ho musím vybrať a vložiť.....apropo všeob už v 2004 bol dvd formát viac než bežný...Frantíci s tou cd mechanikou už vtedy zaspali dobu? Citovat
andy 3823 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 mne hľadá CD keď otvorím dvere ale.. len keď nieje vložené a mám RT3 tak neviem či je to závada... Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 Pripadá mi to na závadu, lebo keď počúvam len rádio a nemám vložené CD tak načo ho hľadá keď neprepínam na CD mechaniku a nechcem počúvať CD. Na RT3 je to možno inak keď tam aj pre navi potrebuješ mať vložené CD. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.