Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tie PLUS... to iste co night BRAKER akurat tie PLUS maju o 50% dlhsiu zivotnost.

ono sa to pocita na hodiny... takze zalezi ako vela jazdis a teda s tym suvisiaci

pocet hodin svietenia... odhadovana doba svietenia u OsramNB je cca do 300

hodin a u OsramNB+ cca 500 hodin. rozdiel na cene cca 2-3€.

mimochodom tie OsramNB sa uz dopredavaju.

vyskusaj a uvidis ze budes milo prekvapeny :papa

[upravil dne 22/3/11 17:57 Marcel00]

Odesláno

Já jsem pořídil NIGHT BRAKER plus teprve před dvěma dny do potkávaček a je to opravdu o dost lepší než původní žárovky. Přes den používám diodová světla pro denní svícení a tak předpokládám, že by mohly vydržet docela dlouho. :) Do dálkových světel je pořídím časem také...

Odesláno

Promiň, nějak nerozumím otázce. Nevím, co myslíš tím \"nespatia\". :mad: Já takové dodělávky také moc nemusím, ale do té masky to šlo docela dobře schovat (a není to nevratné) a nechtěl jsem si tím denním svícením zbytečně vypalovat paraboly. Stačí když vidím, jak žloutnou na té 406. A zároveň jsem tam chtěl dát NIGHT BREAKERY a jejich životnost je přece jen kratší... :)

http://img813.imageshack.us/i/p3204803mod.jpg/

http://img705.imageshack.us/i/p3204806mod.jpg/

Odesláno

Aha, tak je to. Jsem zase o něco chytřejší. Děkuji za vysvětlení. :) Takže jsem ti vlastně už odpověděl těmi obrázky.;) Není to žádný zázrak, uznávám, ale docela to ujde. Škoda, že 407 nemá vyřešené denní svícení pomocí diod přímo ve světlech, nebo alespoň jako to mají octavie a musí se používat potkávačky... Ale je fakt, že ve Francii a ani třeba v Německu se svítit nemusí a řešit to jen kvůli nám se jim nevyplatí.

Odesláno
Zrovna jsem nasadil OSRAM NIGHT BRAKER plus. Večer uvidíme jaká je změna oproti původním

uz teraz si musel vidiet ten rozdiel vo farbe svetla :)

No to jsem videl. Uz z toho duvodu ze puvodni majitel tam dal takovy ty modry zarovky ktery maji byt imitaci xenonu. Ted tam mam ty night brakery plus v potkavacich i v dalkovych a super zmena. Uz v noci dokonce vidim na cestu. S tou imitaci nebylo videt vubec nic.

Odesláno
mne tiez chybaju uz len v hmlovkach :D a rozmyslam o zmene v dialkovych ze by som tam dal osram rallye :mrk

Mlhovky budu resit az nekdy jindy. Az zas tak moc je nepouzivam. Predpokladam ze ty osram rally nejsou homologovany pro bezny provoz

Odesláno
presne tak niesu :D preto ich dam do dialkacov ... s tymi nebudem nikoho oslnovat

Myslis ze oproti night brakerum to bude az tak velka zmena???

Nikde jsem o tech rally zarovkach nic nenasel. Chtelo by to nejaky porovnani rally a NB+

Odesláno

Osram night breaker su schvalene

Osram NB

Of course the NIGHT BREAKER PLUS family of lamps can be easily exchanged for any corresponding halogen lamps and are 100% street legal across all of Europe..

[upravil dne 23/3/11 15:20 Marcel00]

[upravil dne 23/3/11 15:26 Marcel00]

Odesláno
neviem ci bude velka ale myslim si ze keby svietia nejak normalne tak ich schvalia a schvalene niesu tak tam asi bude nejaky rozdiel :D

Ta zarovka ma oproti standatni zarovce 65 W. Bude to produkovat vic tepla nez normalni zarovka. Nemas strach ze ti to znici svetla???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...