McJirik Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 ahoj mam prozbu blbnemi central nejde vubec klicem a když otočim v zamku u řidiče tak se zavřou jen řidič spolujezdec a kufr koupil jsem v autokely nový klíče a řídíí jednotku ale vůbec nevým jak to zapojit načel jsem pod kaslíkem starou jednotku řízení ale ta má 9 kabelů a jiné barvy než jednotka nová a ta má kabelů 13 myslim je tam o pár kabelů víc to vím učitě a je to p406 R.v 97 .BREAK tak jestly už někdo mate skusenost nebo foto postup prosim pomozte předem děkuji za snahu:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Vítek1 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 musis najit povelove draty. ale prvne bych mrknul do pruchodek ve dverich myslim ze budes mit spis prodreny kabely Citovat
sliki Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 se zapojením univerzálního dalkáče se toho tady řešilo dost tak to tu skus prohledat a určitě něco zjistíš Citovat
McJirik Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 právě že jsem to tu pročesával celej výkend a nic ani google Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.